fbpx
Elan Wingman

Elan Wingman

11/12/2019

Photo credits: Klemen Razinger

Uusi Wingman-sarja sulauttaa Elanin palkitut teknologiat monipuoliseksi all mountain -suksisarjaksi. Wingman takaa laskijalle täyden tehon kaikissa olosuhteissa ja rinteissä!

 

Elanin kehityssuunnan mukaisesti Wingman-sukset ovat epäsymmetriset, eli oikealle ja vasemmalle jalalle on oma suksensa. Teknologia on tullut tunnetuksi nimestään Amphibio. Amphibiossa sisäkantin jalkavuus (camber) antaa käännökselle leikkaavuutta samalla kun ulkokantin käänteinen jakavuus (rocker) tekee käännöksen aloituksen äärimmäisen helpoksi. Eli alasuksen camber puree täydellä voimalla jäähän ja yläsuksen rocker helpottaa käännöksen aloitusta. Tuloksena saadaan suksen tarkka käännös ja nopea ulostulo käännöksestä.

Amphibio-teknologiassa olennaista on sisäkantin camber ja ulkokantin rocker.

Kun Amphibio on tunnettu teknologia jo aiemmilta vuosilta, niin mitä uutta Wingman sitten tarjoaa? Uutta on Truline-teknologia. Sukseen on lisätty materiaalia koko suksen pituudelta sisäkantin puolelle, havainnollistettu vihreällä alla olevassa kuvassa. Tämä lisämateriaali antaa sukselle lisää vakautta ja tehoa käännökseen.

 

Elan Wingman laskettelusuksissa on Amphibio-muotoilu sekä vahvistus sisäkantilla.

 

Wingman-sarjan suksissa on puuydin sekä mallista riippuen erilaisia hiilikuituvahvikkeita. SST-sidewall siirtää voiman, kontrollin ja pidon hiihtäjän alle, ja nano-pohja takaa sukselle erittäin hyvän luiston.

 

Wingman 86 CTI

Suksiexperttimme Eski Linnavuoren siipimiessarjan suosikki on Wingman 86 cti. Se on sarjan levein suksi, jossa on eniten Ripstickiä. Eli suksi on tarpeeksi leveä (86mm) offarilla vierailuun, ja toimii hienosti hoidetussa rinteessä aamun ensi puraistuista iltapäivän kuoppaiseen menoon. Hiilikuituputket suksen reunoilla vahvistaa rakennetta, mutta jättävät sukseen kuitenkin tarpeeksi notkeutta.

Wingman 86 cti on nappivalinta vaihtelevaan rinteeseen, taitotaso tälle mallille kulkee hyvästä harrastajasta experttiin. Ja kestää muuten vauhtia! Saatavilla olevat pituudet ja kääntösäteet:

160cm / 13.8, 166cm / 14.7, 172cm / 15.6, 178cm / 16.5, 184cm / 17.4

 

Wingman 82 CTI

Wingman 82 CTI on täydellinen seuralainen mihin rinteeseen tahansa. Todella dynaaminen suksi, joka lisää voimaa käännökseen ja tuo nätisti ulos käännöksestä. Tämä malli on sinulle, jos osaat viedä suksea! Kestää vauhtia, joten voit antaa palaa!

 

 

Saatavilla olevat pituudet ja kääntösäteet:

160cm / 12.0, 166cm / 13.1, 172cm / 14.3, 178cm / 15.5, 184cm / 16.7

 


Katso videolta miten Wingman kulkee!

 

Tsekkaa lähin Elan jälleenmyyjäsi tästä. 

Suksia pääsee myös testaamaan! Lue lisää testeistä.

 

Lue myös:

Laskettelusuksen valinta

Uusi tykimpi Ripstick

Naisten all mountain -suksisarja Wildcat

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: allmountain elan laskettelu wingman

1 Comment

  1. 04/11/2021

    […] kauden Elan-suosikit: Wingman, Wildcat, Ripstick. Maksat testaamisesta vain some-postauksen verran. Talvikaudella 2021-2022 […]

Comments are closed.