fbpx
Elan Wildcat

Elan Wildcat

16/11/2022

Naisten all mountain -suksisarja

Naisten naisille suunnittelema suksisarja. Wildcatista löytyy suoritustakykyä kaikkiin maastoihin ja lumiolosuhteisiin. Leveimmällä mallilla voit huoletta laskea syvemmässä lumessa rinteen ulkopuolella. Wildcat-sarjasta löytyy myös pehmeämpi ja anteeksiantavampi malli, joka on silti ketterä ja nopea. Suksella voi nautiskella hoidetussa rinteessä heti aamupakkasella että iltapäivän pehmeämmällä lumella.

Wildcat 86 CX

WIldcat 86 CX on suunniteltu sinulle, joka tiedät miten suksea viedään! Malli on paras monipuolisuudessaan: Se soveltuu syvään lumeen rinteen ulkopuolella sekä hoidettuihin rinteisiin. Kestää vauhtia ja on muuten vakaa!

Mitat 127 / 86 / 113.
Pituudet (kääntösäde) 152 cm (12.9), 158 cm (13.8), 164 cm (14.7), 170 cm (15.6).

Wildcat 82 C

Wildcat 82 on pelkkää nautintoa! Suksi on nopea ja ketterä. Tällä villikissalla kurvailet kovassa rinteessä sekä pehmeämmällä lumella sujuvasti. Elanin Suomen tuotepäällikkö Eski Linnavuori kävi testaamassa, kuinka äärirajoille tätä suksea voi viedä. Pito riitti erinomaisesti 90 kiloisen äijän ketaleen alla!

Mitat 129 / 82 / 112. Pituudet (kääntösäde) 146 cm (11.0), 152 cm (11.0), 158 cm (12.0), 164 cm (13.1).

Wildcat 76

Wildcat 76 on siskojaan pehmeämpi ja anteeksiantavampi, mutta silti ketterä ja nopea. Sopii hoidettuun rinteeseen ja myös pehmeälle lumelle. Tämä suksi laajentaa sinun rajojasi laskijana ja tuo itsevarmuutta.

Mitat 127 / 76 / 104. Pituudet (kääntösäde) 144 cm (10.1), 150 cm (11.5), 158 cm (13.9), 166 cm (14.4).

Saimme seuraavan testaajapalautetteen Wildcat 76 suksesta:

“Elanilta lupasivat, että tällä suksella pääsen kehittymään
laskijana ja saan lisää varmuutta. En olisi voinut kuvitellakaan, että myyntipuheet voi pitää näin hyvin paikkansa! Siis tätä kokemusta en voisi itse paremmin sanoiksi laittaa!

Käyn rinteessä noin viisi kertaa vuodessa, ja aina aiemmin on
tuntunut, että joka kerta opettelu alkaa alusta. Mutta Wildcatin jälkeen olen oppinut luottamaan käännöksiini ja olen myös uskaltanut jyrkempiin rinteisiin. Mikä parasta, olen päässyt nauttimaan vauhdista!

Suositus tälle, kun et ole pro, mutta haluat nauttia laskemisesta kuin pro!“

Miksi naiset tarvitsevat omat suksimallinsa?

Elanilla on naisista koostuva suunnittelutiimi, jossa on mukana maailman cupin kisaajia, vapaalaskun ammattilaisia sekä rinne-elämästä nauttivia perheenäitejä ja sporttimimmejä. Kun naiset suunnittelevat naisille, voidaan taata että sukset toimivat kohderyhmälleen.

Onhan meissä naisissa miehiin verrattuna useimmiten myös fyysisiä eroja, jotka tulevat laskemisessa esille. Naisten voimansiirto saattaa olla erilaista kuin miehillä. Siksi naisille tehdään usein hieman kevyempiä suksia. Naisten anatomiasta johtuen siteen paikka on perinteisesti ollut myös hieman edempänä kuin miesten suksissa, tämäkin tosin vaihtelee hieman teknologioiden sekä laskijan mukaan.

Eli vastaus kysymykseen miksi naiset tarvitsevat oman suksimallinsa: Ei siksi ettemme laskisi yhtä kovaa kuin miehet – vaan siksi, että se olisi meille mukavampaa! Ai niin, onhan meillä useimmiten myös herkullisemmat värit ja grafiikat.

Olisiko kiva päästä testaamaan uusia Wildcateja? Tsekkaat talven 2022-2023 testikiertueen aikataulu täältä.

Olisiko kiva ostaa uudet Wildcatit? Katso lähin Elan jälleenmyyjäsi täältä.

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: elan laskettelu laskettelusukset naisten sukset wildcat