fbpx
Level

Onko hanskoillasi 3 vuoden takuu?

Level-hanskojen taustalla on intohimo teknisiin innovaatioihin. Levelin lasketteluhanskat on kehitetty vuorien, tuntureiden ja rinteiden tarjoamien kokemusten ja fiilisten inspiroimina. Level tunnetaan laskettelu- ja lautailumaailmassa edistyksellisestä designistaan, teknisistä oivalluksistaan sekä poikkeuksellisen korkeasta laadustaan – siksi Level onkin alansa markkinajohtaja ja maailman parhaiden lautailijoiden sekä laskettelijoiden ykkösvalinta.

Teknisiä materiaaleja tarvitaan, kun haluat käsien ja sormien pysyvän talviurheilussa kuivana ja lämpöisenä. Tilanteen mukaan hanskalta vaaditaan erilaisia ominaisuuksia: voiko hanskalla pyyhkäistä sulaneen lumen laskettelulasien linssistä, miten saa hissijonossa lumilautasiteen auki riisumatta hanskoja, paljon suojaa tarvitaan Lapin -30 asteen pakkasissa ja millainen hanska pitää kädet kuivana räntäsateessa.

Kuinka pitkään muuten edelliset hanskasi palvelivat sinua? Osalle Level-hanskoista myönnetään jopa kolmen vuoden takuu, siinä harkitsemisen arvoinen ykistyiskohta.


Level logo


Lataa logo

Level jälleenmyyjät


Katso jälleenmyyjät