fbpx
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Sporttilasit.fi on Neonsun Oy:n syksyllä 2020 perustettu verkkokauppa. Olemme sporttilasien asiantuntija useiden vuosikymmenten kokemuksella – nyt myös verkossa.

Kasvatamme verkkokauppavalikoimaamme koko ajan tavoitteenamme olla monipuolisin ja asiantuntevin suomalainen sporttilasien verkkokauppa. Missionamme on tarjota edustamiemme brändien laajin asiantuntemus asiakkaidemme hyödyksi. Haluamme auttaa juuri sinua löytämään käyttötarkoitustasi parhaiten palvelevat lasit.

Miksi hankkia sporttilasit verkkokaupasta?

Oikein valitut aurinko- ja laskettelulasit suojaavat silmiä, mutta myös auttavat näkemään paremmin. Voit siis keskittyä täysillä itse suoritukseen. Oli lajisi sitten mitä tahansa polkujuoksun, vuorenvalloituksen, laskettelun ja terassille pyöräilyn väliltä, meiltä löytyy sopivat lasit! Takaamme, että myymme vain itse hyväksi kokemiamme sporttilaseja, ja autamme sinua valitsemaan omasi. Verkko-ostosten tekeminen on nykypäivää, ja kokeneena verkko-ostajana tiedät hyödyt: nopeaa toimintaa vaikka suoraan kotisohvalta.

Siirry verkkokauppaamme tästä.

Miksi hankkia sporttilasit kivijalasta?

Verkkokauppamme toimii näyteikkunana tuotteillemme, ja takaa että edustamiemme brändien valikoima on Suomen markkinoilla mahdollisimman laaja. Tuotteet ovat edustettuina myös lukuisissa jälleenmyyjiemme liikkeissä, joskin valikoimat vaihtelevat liikekohtaisesti.

Kivijalkaliikkeessä henkilökohtainen palvelu on kultaakin kalliimpaa. Lasien sovitus yhdessä ammattilaisen kanssa takaa, että teet oikean valinnan. Kivijalassa palveleva henkilökunta on valmis tekemään työn puolestasi, ja etsii puolestasi parhaat valikoimat ja selvittää ominaisuuksien hyödyt juuri sinun käyttötarkoituksessasi. Kivijalasta saat lasit usein heti mukaasi, ei tarvitse odottaa huomiseen! Optisen puolen kivijalkaliikkeet auttavat myös sporttilasien hankinnassa omilla voimakkuuksilla.

Hankit sporttilasisi sitten mistä tahansa, takaamme Suomeen tuomiemme brändien ensiluokkaisen laadun! Tutustu Sporttilasit.fi valikoimaan klikkaamalla logoa (aukeaa uuteen välilehteen).