fbpx
Bollé

Jo 130 vuotta innovaatiota ja intohimoa!

Ranskalaisen sporttimerkin juuret ylettyvät vuoteen 1888, kun Bollé alkoi valmistaa ensimmäisten joukossa uudesta muoviseoksesta kampoja ja muita tuotteita markkinoille. Samasta materiaalista tuli Bollén tuotteiden pohja seuraaviksi vuosikymmeniksi ensimmäisten aurinkolasien valmistamiseen 1936.

Pitkät perinteet takaavat, että Bollé on yhdistelmä suorituskykyä, istuvuutta, laatua ja suojaa. Nykyisin valikoimasta löytyy aurinkolasit urheiluun uusinta teknologiaa hyödyntäen ja jokaiseen lajiin on suunniteltu oma aurinkolasinsa. Ranskan Alppien laskettelukulttuuri loi luonnollisen uuden aluevaltauksen 1960-luvulla, jolloin Bollé toi ensimmäisenä markkinoille laskettelulasit. Myöhemmin Bollé alkoi valmistaa myös laskettelukypäriä, ja on nykyisin näkyvä merkki laskettelurinteessä sekä harrastajien että ammattilasten parissa.

Vuosien saatossa hankittu vahva lajituntemus golfista, tenniksestä, pyöräilystä, laskettelusta sekä vesiurheilusta on kasvattanut Bollésta silmien ja pään suojaamisen pioneerin, luotettavan sporttibrändin. Nykyisin Bollén valikoimaan kuuluu myös pyöräilykypärät sekä pitkän optisen asiantuntemuksen ansiosta suojalasit urheiluun omilla voimakkuuksilla.