fbpx
Aurinkolasit

Bollé Aurinkolasit

Paluu edelliselle sivulle

Tyylikkäästä valikoimasta löytyy aurinkolasit urheiluun uusinta teknologiaa hyödyntäen. Jokaiseen lajiin on suunniteltu oma aurinkolasinsa.

Golfkentällä viheriön muotoja korostaa ruskeasävyinen golf-linssi. Aurinkolasit vesille ja veneilyyn ovat ominaisuuksiltaan polarisoivat ja niissä on vettä sekä likaa hylkivä pinta. Pyöräilijän aurinkolasit ovat kaarevat, ja ohjaavat hyvin viimaa sivuille. Tennislasit korostavat palloa vasten kenttää, ja laskettelussa linssi korostaa lumen muotoja. Toimivien aurinkolasien takana on aina viimeisimmät kehys- ja linssiteknologiat, jotka on testattu lajikohtaisesti.

Bollélla on myös tyylikäs lifestyle-mallisto, jonka aurinkolasit sopivat täydellisesti kaupunkiympäristöön, vaikka viimeistelemään tarkkaan harkitun asukokonaisuuden. Uusimmat teknologiat ja trendit istuvat täydellisesti yhteen, joten samat lasit seuraavat sinua helposti lenkkipolulle. Näkemisen kannalta tärkeä ominaisuus on, että lähes kaikki Bollé aurinkolasit on saatavilla myös omilla voimakkuuksilla.

Bollé kotisivu


Bollé logo


Lataa logo

Bollé aurinkolasien jälleenmyyjät


Katso jälleenmyyjät