fbpx
Laskettelu

Bollé laskettelulasit ja -kypärät

Paluu edelliselle sivulle

Bollén laskettelulaseissa ja -kypärissä yhdistyvät suorituskyky ja tyyli. Bollén laskettelulaseista löytyy oma linssissä joka säähän, näet rinteessä aurinkoisessa kevätsäässä, Suomen hämärässä kaamoksessa sekä räntä- tai lumisateessa. Laskettelulasien tarkoituksena on suojata silmiä, mutta myös parantaa näkemistä rinteessä.

Uusin laskettelulasiteknologia on Bollén Phantom: linssi antaa huippukontrastin lumella, on optisesti erittäin tarkka ja tummenee sään mukaan. Näet rinteessä siis samalla linssillä koko päivän aamusta iltaan vaikka sää vaihtuisi.

Bollé laskettelulasit ja kypärät on suunniteltu istumaan keskenään hyvin. Mallistosta löytyy vaativan harrastajan tarpeisiin hyvin teknisiä tuotteita, Bolléa näkeekin usean alppimaajoukkueen silmien ja pään suojana maailman cupissa. Mallisto tarjoaa myös hieman vaatimattomampia, mutta toimivia, tyylikkäitä ja edullisempia malleja harrastajille. Laskettelulasit ja -kypärät lapsille on suunniteltu perheen pienimpiä ajatellen, niin tyylillisesti kuin käyttömukavuudeltaan.

Bollé kotisivu


Bollé logo (pdf)


Lataa logo

Bollé laskettelu jälleenmyyjät


Katso jälleenmyyjät