fbpx
Uusi tykimpi Elan Ripstick

Uusi tykimpi Elan Ripstick

27/10/2020

Suunniteltu haastavimpiin maastoihin ja lumiolosuhteisiin mitä pallolta löytyy!

Elan Ripstick-mallisto on niittänyt mainetta vapaalaskupiireissä ja saanut harrastajilta kiitosta monipuolisuudestaan. Ripstick on kevyt suksisarja, joka kestää kovempaakin vauhtia. Leveydeltään se on riittävä puuterille, ja muilta ominaisuuksiltaan loistava hoidettuun rinteeseen.

 

Uusi Carbon Line teknologia tekee mallista entistä kevyemmän ja vakaamman laskea

Ripstick uudistui kaudelle 2020-2021, kun sukseen lisättiin hiilikuituvahvikkeet. Suksisarja on muilta ominaisuuksiltaan sama kuin aiemminkin, mutta tosilaskijat saattoivat aiemmin pitää suksea liian helppona. Nyt lisätty hiilikuituvahvike tuo jäykkyyttä sukseen ja antaa lisää pitoa kantille. Eli uusi Ripstick on entistä tykimpi!

Kurkataanpa alla olevasta kuvasta, mitä muuta suksi on syönyt.

 

Amphibio

Amphibio-teknologiassa sisäkantin jalkavuus (camber) antaa käännökselle leikkaavuutta samalla kun ulkokantin käänteinen jalkavuus (rocker) tekee käännöksen aloituksen helpoksi. Sukset ovat epäsymmetriset,
molemmille jaloille on omansa: alasuksen camber puree täydellä voimalla jäähän, yläsuksen rocker helpottaa käännöksen aloitusta.

Vapor Tip -insertit

Vapor Tip -insertit suksen kärjissä vakauttaa suksea. Tämä on kevyt tapa vakauttaa suksea lisäämättä sen painoa. Ripstick sarjan sukset painaa 1 550 – 1 840 grammaa.

Hiilikuituputket

Ripstickissä on puuydin, joka on vahvistettu hiilikuituputkilla. Ne tekevät suksesta entistä kiertojäykemmän ja kevyemmän. Taas tavoitteena pitää suksi mahdollisimman kevyenä.

SST-sidewall

SST sidewall siirtää voiman kantille ja takaa kunnon kanttipidon kovallakin alustalla.

Olisiko kiva päästä testaamaan uusia Ripstickejä? Lue lisää talven 2020-2021 testimahdollisuuksista täältä.

Olisiko kiva ostaa uudet Ripstickit? Katso lähin Elan jälleenmyyjäsi täältä.

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: elan ripstick uutuus 2021

2 Comments

  1. 04/11/2021

    […] kauden Elan-suosikit: Wingman, Wildcat, Ripstick. Maksat testaamisesta vain some-postauksen verran. Talvikaudella 2021-2022 Elania pääsee […]

  2. 20/03/2022

    […] Lue myös Elanin Ripstickistä täältä. […]

Comments are closed.