fbpx
Serengetin linssimateriaalit

Serengetin linssimateriaalit

06/03/2020

Serengeti valmistaa linssejään kahdesta eri materiaalista. Molemmissa materiaaleissa on Serengetin laatuoptiikka. Linsseissä on valoa valikoivasti suodattava Spectral Control®-teknologia ja linssit tummuvat auringonvalossa.  Kerromme mineral-lasilinssien ja trivex-linssien ominaisuuksista ja eroista, jotta osaat valita itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Mineral-lasilinssi

Serengetin lasilinssit on valmistettu Corning® borosilikaatti-lasista. Erityisominaisuutena linssi kestää lämpötilavaihteluja erittäin hyvin. Linssi on kemiallisesti karkaistu, mikä lisää iskunkestävyyttä ja suojaa naarmuuntumiselta. Linssin valmistusprosessia seuraa teknikko ja linssien laatu varmistetaan käsityönä. Serengetin lasilinssissä on takapinnan heijastuksen esto, mikä terävöittää näkemistä ja ehkäisee takaapäin paistavan auringon heijastumisen linssin takapinnalta silmiin.

Kenelle?

Lasi materiaalina tarjoaa tarkimman mahdollisen optiikan. Valitse siis lasilinssi, kun haluat parasta optiikkaa. Lasi on erinomainen valinta esimerkiksi autoiluun ja yleiskäyttöön. Lasi ei ole paras materiaaliin vauhtilajeihin ja urheiluun. Vaikka Serengetin lasilinssit ovatkin perinteisiä lasilinssejä 20 % ohuempia ja kevyempiä, on lasi materiaalina trivexiä painavampi ja urheilussa keveys on valttia. Lasin hyviin ominaisuuksiin kuuluu myös kova pinta, jolloin linssi ei naarmuunnu helposti.

 

 

PhD 2.0 trivex-linssi

Serengetin PhD 2.0 linssi on valmistettu trivex-muovista. Trivex on yleistä aurinkolasilinssimateriaalia, polykarbonaattia kevyempi ja tarkempi. Trivex-linssin optiikka on lähes lasin veroinen, eli todella tarkka. Linssissä on NXT®-teknologia, joka yhdistää iskunkestävyyden ja keveyden. Ominaisuuksiensa ansiosta NXT:tä on käytetty muun muassa armeijan taisteluhelikoptereiden tuulilaseissa. Serengetin trivex-linssissä on huurtumisen esto linssin takapinnalla.

Kenelle?

Trivex-materiaali sopii lasia paremmin urheiluun ja vauhtilajeihin, sillä haaverin sattuessa linssi ei pirstoudu. Turvallisuuden lisäksi Serengetin PhD 2.0 linssissä on likaa ja vettä hylkivä etupinta, mikä yhdistettynä polarisoivaan ominaisuuteen tekee siitä erinomaisen myös vesille. Trivex-materiaali onkin usein yhdistetty hieman virtaviivaisempiin ja kaarevampiin kehysmalleihin, jotka sopivat myös urheiluun. Hankittuasi premium-aurinkolasit pidät niistä tietenkin hyvää huolta, mutta mainittakoon, että trivex-linssi ei ole niin herkkä iskuille kuin lasi, eli linssi ei ole vaarassa haljeta jos lasit tipahtavat maahan.

 

 

Valitsitpa käyttötarkoituksesi mukaan kumman linssimateriaalin tahansa, valitsit markkinoiden laadukkainta optiikkaa. Molemmat linssit tuottavat Spectral Control®-teknologian ansiosta erittäin miellyttävän kokemuksen. Testaa! Etsi lähin jälleenmyyjäsi täältä.

Molemmat linssimateriaalit on saatavilla myös omilla voimakkuuksilla, ei siis kompromisseja näkemisen suhteen!

 

Tutustu mallistoon Serengetin sivuilla.

Lue myös miksi Serengeti on täydellinen valinta autoiluun.

Kategoriat: Optiikka
Avainsanat: aurinkolasit serengeti tummuva linssi

1 Comment

  1. 20/04/2022

    […] Lue lisää Serengetin linssiteknologiasta ja linssimateriaaleista […]

Comments are closed.