fbpx
Serengetin linssiteknologialla näet paremmin

Serengetin linssiteknologialla näet paremmin

01/03/2020

Serengetin aurinkolasit ovat tunnettuja erinomaisista linsseistään. Moni Serengetiä käyttäneistä ei halua enää luopua aurinkolaseistaan niiden näkemistä parantavien ominaisuuksien takia.

 

Väitteemme on, että ympäristö ja maisemat, jotka muilla linsseillä saattavat vaikuttaa sameilta, näyttävät Serengetin linssin läpi kirkkailta ja teräviltä. Liikennemerkit ja -valot näkyvät erottuvasti samalla kun silmät pysyvät rentoina kirkkaallakin auringonpaisteella. Linssi ei kuitenkaan ainoastaan estä auringon häikäisyä, vaan myös parantaa näkemistä huippukontrastin ansiosta. Koska on mielenkiintoista, miten aurinkolasilinssit voivat erota niin paljon toisistaan, avasimme yhtä teknologiaa Serengetin huippuoptiikan takana.

Spectral Control

Serengetin erinomaisuus perustuu sen patentoimaan Spectral Control® teknologiaan, joka poistaa tiettyjä valon aallonpituuksia. Tämä antaa paremman värikylläisyyden kohteille, jotka meidän on tärkeä nähdä. Aivan kuten taajuuskorjaimella voit säätää mieleisiä taajuuksia kotistereoista, Serengetin linssi suodattaa lyhytaaltoista sinivaloa sallien enemmän punaista, vihreää ja keltaista linssin läpi.

 

spectral control.jpg

 

Ehkäise sinivalon haitat mutta älä hyötyä

Teknologia suodattaa jopa 96 prosenttia sinivalosta. Se vähentää sinistä näkyvää kohinaa ja parantaa kontrastia, kolmiulotteisuutta sekä tarkkuutta. Teknologian ansiosta ilmakehästä aiheutuva sameus vähenee selvästi. Oheisessa kuvassa tätä ilmakehästä aiheutuvaa sameutta on havainnollistettu ilman linssiä ja sen läpi. Ilmiö on tuttu erityisesti aurinkoisista päivistä.

Osa sinivalosta on kuitenkin hyödyllistä. Sinivalo nimittäin säätelee biologista kelloamme. Osa sinivalosta on taas haitallista silmän verkkokalvolle ja kasvattaa riskiä silmäpohjan rappeumaan. Suodattamalla haitallista sinivaloa teknologia suojaa silmiä ja auttaa näin säilyttämään hyvän näön. Kaikissa Serengetin linsseissä on Spectral Control® teknologia. Lisäksi kaikki Serengetin linssit ovat auringon valossa tummuvia, jolloin linssi tarjoaa optimaalista suojaa vaihtuvissa valo-olosuhteissa. Käytännössä tämä johtaa siihen, että haluat pitää lasit päässä myös auringon mennessä pilveen, sillä näkymä linssin läpi on miellyttävä.

Kehotamme vertailemaan erilaisia aurinkolasilinssejä keskenään. Huomaat eron! Serengetin linssit on saatavilla myös omilla voimakkuuksilla.

 

Tutustu mallistoon Serengetin sivuilla

Etsi lähin Serengeti-jälleenmyyjäsi tästä

Lue myös miksi Serengeti on erinomainen autoiluun

 

Kategoriat: Optiikka
Avainsanat: aurinkolasit serengeti spectral control

1 Comment

  1. 20/04/2022

    […] lisää Serengetin linssiteknologiasta ja […]

Comments are closed.