fbpx
Uusi kontrastilinssi, täydellinen poluille!

Uusi kontrastilinssi, täydellinen poluille!

10/04/2019

Cébén uusi Sensor-linssi on suunniteltu tilanteisiin, joissa maaston muotojen ja esteiden hahmottaminen on tärkeää. Maastopyöräilyssä alamäissä vauhti kasvaa kutkuttavasti. Usein tuntuu, että pitoa kyllä riittäisi, mutta puiden muodostamat varjot estävät polun kantojen, kivien ja kuoppien näkemisen.  Etenemisestä tulee epävarmaa. Samoin polulla juostessa aurinko häikäisee puiden katveesta hyvinkin vaihtelevasti. Välillä tarvitsee hyvän häikäisyn suojan kirkasta auringon valoa vasten, mutta seuraavassa hetkessä linssi onkin jo liian tumma estäen maaston hahmottamisen. Sensor-linssi on suunniteltu näihin tilanteisiin.

Optisesti laadukas polykarbonaattilinssi lupaa paremman kontrastin ja selkeämmän värien erottelun, mikä parantaa näkemistä ja esteiden havaitsemista poluilla. Linssiin on lisätty pigmenttejä, joilla saadaan muodostettua oma, erityinen valon spektrikäyrä, joka antaa linssille sen ominaisuudet. Linssi läpäisee valoa siis valikoivasti.

 

43547b85-3566-4937-85eb-37acf488f618png

Linssissä on 100 % UV-suoja (1). Se vähentää haitallista sinivaloa (2), mutta parantaa hyödyllisen sinivalon havaitsemista (3). Linssi maksimoi kaksi aallonpituutta, vihreä (4) ja punaisen (6), jotka ovat ihmisen silmälle vaikeimmat havaita. Lisäksi linssi vähentää keltaisen värin havainnointia (5), mikä tuo paremmin esille vihreää ja punaista.

Sensor-linssi on suunniteltu erityisesti kolmeen ympäristöön: metsään, vuoristoon ja kaupunkipuistomaisiin olosuhteisiin. Vaikka linssi onkin suunniteltu erityisesti poluille, auttaa se hahmottamaan ympäristön ominaisuudet missä tahansa olosuhteissa paremman kontrastinsa ansiosta.

sensor linssivaihtoehdotpng

Linssistä on saatavilla kolme vaihtoehtoa. Sensor Vario Rose -linssi on pohjaväriltään vaaleanpunainen ja toimii hyvin vaihtelevissa valo-olosuhteissa tummuvan ominaisuutensa ansiosta. Linssi siis tummuu suorassa auringonpaisteessa ja vaalenee metsän puiden suojassa tai auringon mennessä pilveen. Tätä linssiä suosittelemme niille, jotka haluavat vain yhdet lasit ja yhden linssin. Sensor rose -linssi on pohjaväriltään vaaleanpunainen, ja linssi on suunniteltu kirkkaisiin valo-olosuhteisiin (kategoria 3), eli aurinkoiseen päivään ja ympäristöön, jossa ei saa varjoista suojaa. Sensor Amber linssi on meripihkan värinen ja sopii hyvin puolipilviselle tai vähäisemmän valon olosuhteisiin. Kaikissa linsseissä on lisäksi hopeinen peilipinta, mikä ehkäisee häikäisyä ja viimeistelee tyylin.

cebe sensor linssi ympristtjpg

Linssi on alunperin suunniteltu poluille, mutta antaa hyvän kontrastin monenlaisissa ympäristöissä. Myös talvella lumea vasten.

Katso täältä valikoima Cébé aurinkolaseista Sensor-linssillä.
Cébé urheiluaurinkolasein jälleenmyyjät

Kategoriat:

1 Comment

  1. 24/05/2022

    […] lukea lisää Cébén Sensor-linssistä. Sensor on täydellinen linssivalinta […]

Comments are closed.