fbpx
Jenni Kaipainen: Täällä on ollut aika eeppinen viikko!

Jenni Kaipainen: Täällä on ollut aika eeppinen viikko!

09/03/2018

Jenni Kaipainen lähetti Neonsunin toimistolle kuvaterveisiä viitteellä “Täällä on ollut aika eeppinen viikko!”. Kuvat saatuamme pakkohan se oli kysäistä, että mitä Jennille ja Jussille kuuluu. He vastasivat täydellä raportilla:

“Kelien puolesta ihmeellisen tammikuun jälkeen helmikuu tarjoili parastaan. Engelbergiin tuli lunta kahdessa vuorokaudessa lähes metri, ja jiihaa-huudoilta ei vältytty!

jenniripstick2.jpg

Päästiin testaamaan syvässä lumessa seka Ripstick 106:sta, että Ripstick 116:sta. Jenni kevyempänä ja lyhyempänä laskee 181 cm pitkällä 106 leveällä Ripstickillä suurimman osan päivistä. Se toimii rinteestä syvään lumeen (kuten näistä kuvista näkyy). Jussi puolestaan on laskenut kauden suurimman osan päivistä 185cm pitkällä 116mm Ripstickillä, mikä Jussin sanojen mukaan on aikamoinen rock ´n roll suksi. Sille vahva suositus Japaniin ja syville lumille, sekä kovaan vauhtiin. Molemmat suksista toimivat erittäin hyvin myös möykkysessä maastossa. Keula on riittävän pehmeä kumpareikkoon, mutta kiertojäykkyys ei lopu kummastakaan suksesta kovassakaan menossa (ennemmin ehkä loppuu omista reisistä paukut, heh).

jussiripstick2.jpg

Jos tarjolla ei ole niin paljoa pehmeää lunta, vaan enemmän rinnettä tai puhkilaskettua offaria, Jennin suosikki on Ripstick 96, 181 cm. Se on keulasta hieman löysempi kuin 106, ja äärettömän ketterä suksi. Vastaavissa olosuhteissa Jussin luottopeli on 188cm pitkä Ripstick106.

Terveisiä Saksan lautalta, pieni pits stop Suomessa, ja sitten jatkuu reissut ympäri Skandinaviaa ja Eurooppaa! Hyviä laskuja, nauttikaa lumista!

jennivirtuose.jpg

Kuvat Jenni ja Jussi

Lue lisää Ripsticikstä täällä!

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: elan tiimi vapaalasku