fbpx
Elan Ripstick sarja

Elan Ripstick sarja

28/12/2018

All mountain malli rinteisiin ja niiden ulkopuolelle

Suunniteltu haastavimpiin maastoihin ja lumiolosuhteisiin mitä pallolta löytyy! Vaativimpien laskijoiden on ehdottomasti koettava Ripstick. Laatu ja teknologia tekee Ripstickistä markkinoiden palkituimman suksisarjan.

Ripstick on saanut kiitosta monipuolisuudestaan. Kevyt malli, joka kestää kovempaakin vauhtia ja vaihtelevia lumiolosuhteita. Ripstickissä yhdistyy uusimmat teknologiat, kevyimmät materiaalit ja moderni muotoilu. Leveydeltään se on riittävä puuterille, ja muilta ominaisuuksiltaan loistava rinteeseen! TNT-teknologiassa on TubeLite-puuydin, joka on vahvistettu hiilikuituputkilla. TNT:n avulla suksi reagoi erinomaisesti ja se on vakaa. VaporTip-insertit suksen kärjissä vakauttaa suksea lisäämättä sen painoa.

Amphibio-profiilissa sukset ovat epäsymmetriset: alasuksen camber puree täydellä voimalla jäähän, kun yläsuksen rocker helpottaa käännöksen aloitusta. SST sidewall siirtää voiman, kontrollin ja pidon hiihtäjän jalan alle. Suksi on kiertojäykkä, mutta se ei menetä notkeutta.

Jenni Kaipainen käsissään Ripstickit, Norjan Sunnmøressa keväällä 2018. 

Suomen Elan tiimi on muodustunut Ripstick sarjan ympärille. Jussi Hynninen on laskenut Elanilla jo muutaman vuoden. Samoja tuntureita ja vuoria Jussin kanssa laskenut Jenni Kaipainen ihastui Elaniin ja alkoi laskea Ripstickeillä viime vuonna. Ripstick on kerännyt paljon palkintoja maailmalla, mutta hienointa on saada palaute suoraan omalta tiimiläiseltä. Jenni laittoi niin hienoa palautetta viime kaudella välineet saatuaan, että viesti on meillä edelleen visusti tallessa: “Aattelin vaan kertoa, miten paljon minä rakastan nuita suksia, jestas!! Ne on NIIIIIIIN minun tyyliset, ku sukset voi olla, ja mullei oo ollu tämmöstä tunnetta suksilla pitkään aikaan! Ihan uskomattoman hyvät!”

Go Expo Winter messut ja tiimipalaveri.

Go Expo Winter messuilla tiimipalaveria. Jussi Hynninen (vasemmalla) odottaa jo kutsua Juho Karhun (keskellä) veneelle Norjaan. Molemmat laskee Ripstickeillä.

Jenni ei ole yksin mielipiteensä kanssa. Tällä hetkellä odotamme kovasti, että uusin tiimimme jäsen Juho Karhu pääsisi suksille ja saisimme ensimmäiset arviot suksista häneltä. Odotamme luottavaisin mielin, että pystymme vastaamaan Juhon vaativiin välinetarpeisiin ja että suksemme toimivat loistavasti myös Norjassa ja aina Huippuvuorilla asti:

”Yksi parhaista suksista, joilla olen laskenut.” Charlotte Moats, ammattilaskija

”Ripstickeillä voi laskea kaikenlaisissa lumiolosuhteissa missä tahansa.” Glen Plake, ammattilaskija

”Ripstick on se puuttuva linkki, jota olen odottanut! Erinomainen suorituskyky vaihtelevissa lumiolosuhteissa. Todella kevyet ja helppo kantaa mukana jyrkimmissä nousuissa.” Matthias Mayr, ammattilaskija

Ripstick-sarjan saamat palkinnot kaudella 2018-2019.
Ripstick-sarjan saamat palkinnot kaudella 2018-2019

Suksia pääsee testaamaan virallisissa Ripstick testcentereissä  sekä Elan Snowtourilla. Tutustu koko mallistoon Elanin sivuilla.

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: elan ripstick jenni kaipainen juho karhu jussi hynninen vapaalasku