fbpx
Esittelyssä Cébé juoksulasit

Esittelyssä Cébé juoksulasit

09/05/2018

Cébé aurinkolasivalikoimasta löytyy seitsemän juoksuun suunniteltua aurinkolasimallia. Tässä esittelemme unisex-mallin S’track sekä naisten mallin Stride. Mallit ovat kaarevia, jolloin ne suojaavat myös sivulta häikäisevältä auringolta. Mallit ovat erittäin kevyet ja tuntuvat miellyttäviltä, lähes huomaamattomilta kasvoilla. S’track painaa 28 g, Stride 26 g.

Molemmissa malleissa on säädettävä nenäosa, jonka ansiosta istuvuuden saa viimeisteltyä juuri omille kasvoille sopivaksi. Kumiset nenätallat ja aisanpäät takaavat, että kehys pysyy paikallaan vaativissa tilanteissa ja hikoillessa. Malleissa on vaihdettavat linssit, jolloin voi valita olosuhteisiin sopivan linssityypin tilanteen mukaan. Linsseissä on kova anti-scratch-pinta, joka suojaa linssejä naarmuuntumiselta.

cebejuoksulasitstride.png

Kuvassa Cébé Stride kehysvärissä Matte Black Magenta. Stride-mallissa on lisäksi säädettävät aisanpäät. Katso kaikki värivaihtoehdot cebe.com

 

cebejuoksulasitstrack.png

Kuvassa Cébé S’track L kehysväreissä Matte Blue Orange ja Matte Yellow Blue. Värivaihtoehdot näet täältä. 

S’track mallissa on lisäksi Cébén oma Symbiotech-teknologia, joka takaa paremman istuvuuden ja pidon. Pehmeä ja joustava lisämateriaali aisan sisäpinnalla myötäilee ohimoja, jolloin lasit pysyvät paremmin päässä kuitenkaan puristamatta. S’trackin linssit on käsitelty myös huurtumisen esto -pinnalla. Huurtumisen kannalta kuitenkin olennaista on, että ilma pääsee kiertämään linssin takapinnalla eikä se istu liian tiiviisti kasvoilla. S’track mallista on saatavilla myös naisille ja kapeammille kasvoille sopiva M-koko.

Cébé on perinteinen ranskalainen aurinkolasi- ja laskettelumerkki, joka syntyi 1892 nousi vuoristo-olosuhteissa kiipeilijöiden ja tutkimusmatkailijoiden luottovarusteeksi. Nykyisin Cébén aurinkolasit mahdollistavat äärimmäisen suojan ja toimivat hyvin vauhdikkaissa olosuhteissa uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Lue lisää juoksulasien valinnasta täältä.

Kuvat: MIRJA GEH PHOTOGR APHY
Kategoriat: Optiikka
Avainsanat: aurinkolasit cebe juoksu