fbpx
Elan Ripstick - All mountain laskettelusukset rinteeseen ja vapaalaskuun

Elan Ripstick – All mountain laskettelusukset rinteeseen ja vapaalaskuun

03/01/2020

Elan Ripstick on suunniteltu haastavimpiin maastoihin ja lumiolosuhteisiin mitä pallolta löytyy! Vaativimpien laskijoiden on ehdottomasti koettava Ripstick.

 

Ripstick on saanut kiitosta monipuolisuudestaan: kevyt suksi, joka kestää kovempaakin vauhtia ja vaihtelevia lumiolosuhteita. Ripstickissä yhdistyy uusimmat teknologiat, kevyimmät materiaalit ja moderni muotoilu. Leveydeltään suksi on riittävä puuterilumelle, ja muilta ominaisuuksiltaan loistava rinteeseen. Laatu ja teknologia tekevät siitä markkinoiden palkituimman suksisarjan.

Kurkataanpa kuriositeettina olennaisimpiin teknologioihin. TNT-teknologiassa on TubeLite-puuydin, joka on vahvistettu hiilikuituputkilla. TNT:n avulla suksi reagoi erinomaisesti ja se on vakaa. VaporTip-insertit suksen kärjissä vakauttaa suksea lisäämättä sen painoa. Amphibio-profiilissa sukset ovat epäsymmetriset: alasuksen camber puree täydellä voimalla jäähän, kun yläsuksen rocker helpottaa käännöksen aloitusta. SST sidewall siirtää voiman, kontrollin ja pidon hiihtäjän jalan alle. Suksi on kiertojäykkä, mutta se ei menetä notkeutta. Hifistelijöille suosittelemme lämmöllä lisätietoja suksista Elanin sivuilla.

 

 

”Paras suksi ikinä! Toimii rinteessä, pehmeällä, loskalla, pyydassa..”

Ripstick 106

Ripstick 106 on ihmesuksi, jolla nautit muuttuvissa lumiolosuhteissa vapaalaskussa rinteiden ulkopuolella. Suksi kestää vauhtia, joten anna palaa! Suksen leveys on 106 mm, paino 1 830 g (pituudessa 181 cm). Ripstick 106 on saatavilla mitoissa 167 cm, 174 cm, 181 cm ja 188 cm.

”Paras suksi ikinä! Toimii rinteessä, pehmeällä, loskalla, pyydassa.. joka paikan höylä siis! Jos haluaa tykittelysuksen alamäkeen, ja riittävän kevyen ylämäkeen, tämä on se. Ominaisuudet ei vaan lopu kesken.” Jenni Kaipainen, laskenut Elanilla 2 vuotta.

 

Ripstick 96

Ripstick 96 on testivoittaja ja ammattilaskijoiden vapaalaskusuosikki. Kerta toisensa jälkeen malli nousee kärkikastiin vapaalaskijoiden valintana. Jos etsit kevyttä ja monipuolista suksea sujuvaan laskuun monipuolisissa lumiolosuhteissa, niin Ripstick 96 on todennäköisesti sinun suksesi. Nimensä mukaan leveyttä löytyy 96 mm, paino 1 610 g (mitassa 181cm) ja malli on saatavilla mitoissa 167 cm, 174 cm, 181 cm ja 188 cm.

Ripstick 94 W

Naisille viritetty Ripstick 94w on ominaisuuksiltaan kuten veljensä Ripstick 96, eli todella monipuolinen suksi rinteeseen sekä sen ulkopuolelle. Myös junioreille on oma freeride-suksi Ripstick 86 T, jossa on kevyt rakenne, laadukkaat materiaalit ja hyvä ohjattavuus. Tutustu Ripstick mallistoon tarkemmin Elanin sivuilla.

 

Katso Elan jälleenmyyjät täältä.

 

Lue myös:

Ripstick tuotearvostelut Jussi Hynninen ja Jenni Kaipainen

Ripstick vahvasti esillä Vapaalaskuiltamissa

Jenni Kaipaisen ensikommentit Ripstickistä

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: elan ripstick vapaalasku