fbpx
Bollé: kelluvat aurinkolasit vesille

Bollé: kelluvat aurinkolasit vesille

09/06/2020

Veneilijä, kalastaja, surffaaja tai purjehtija: Oletko joskus tiputtanut aurinkolasit veteen? Kuinka kävi? Aurinkolasit tuskin ovat merten muovikuorman päävastuussa, mutta veikkaamme että aurinkolaseja löytyy kunnon kokoelma meidän jokaisen lähijärvestäkin.

Valitettavasti tavalliset muoviset aurinkolasit, metallisista puhumattakaan, sukeltavat melko nopeasti kohti pohjaa tippuessaan veteen. Bollé on suunnitellut kaksi uutta aurinkolasimallia vesille. Ne kelluvat! Malli Brecken Floatable on suunniteltu niin, että aisojen sisäpuolella on ilmakuplia, jotka tekevät mallista kelluvan. Malli Holman Floatable on puolestaan valmistettu sellaisesta materiaalista, jonka ominaispaino / tiheys häviää vedelle, mikä tekee mallista kelluvan.

 

Bollé Brecken Floatable kelluvat aurinkolasit.Bollé Holmen Floatable kelluvat aurinkolasit.

Molemmissa malleissa värivalikoimassa on huomioitu erottuvat värit aisoissa. Tyylin lisäksi väreillä on merkitystä lasien tippuessa veteen, sillä värit auttavat erottamaan lasit vedestä. Molemmissa malleissa on Bollén uusi HD-polarisoiva linssi, joka parantaa kontrastia sekä poistaa vaakaheijasteita veden pinnasta. Polarisoiva linssi tekee vesillä liikkumisesta mukavaa silmien kannalta: näet paremmin ja silmät eivät väsy niin helposti.

Linssissä on lisäksi kosteutta ja likaa hylkivä pinta, mistä on etua vesillä, kun roiskeet eivät jää häiritsemään näkökenttään. Linsseissä on myös heijastuksen esto linssin takapinnalla, joka estää takaa tai takaviistosta paistavan auringon heijastamasta linssin takapinnalta silmiin.

 

Bollén kelluvat aurinkolasit ja kalastaja.

Osta kotikaupunkisi Bollé aurinkolasien jälleenmyyjältä.

Lue lisää HD-polarisoinnista täältä.

Kategoriat: Optiikka
Avainsanat: aurinkolasit vesille kalastus kelluvat aurinkolasit purjehdus veneily