fbpx
Uutuus! HD polarisoiva linssi

Uutuus! HD polarisoiva linssi

01/11/2018

VÄRIEN TEHOSTAJA JA HÄIKÄISYN ESTÄJÄ

Bollélta tulee uusi aurinkolasilinssi vuodelle 2019. Polykarbonaatista valmistettu HD-polarisoiva linssi yhdistää kaksi olennaisinta teknologiaa, joista on hyötyä aurinkoisena päivänä. HD-kirjainlyhenteellä viitataan kontrastia parantavaan Bollén suodattimeen. Toisena tekijänä linssissä on polarisoiva teknologia, joka suojaa silmiä vaakaheijasteilta esimerkiksi tien tai veden pinnasta. Enää ei tarvitse valita hyvän kontrastin ja polarisoinnin väliltä!

Miten HD polarisoiva linssi toimii?

“Olemme lisänneet tiettyä punaista pigmenttiä linsseihimme vahvistaaksemme punaisen värin aallonpituutta. Näin linssi tarjoaa paremman kontrastin ja parantaa syvyysnäköä ilman, että linssin pohjaväri olisi punainen. Parhaiten linssi toimii kirkkaissa olosuhteissa.” Linssi sallii sinun keskittyä urheilussa suoritukseen ja matkatessa maisemiin, missä tahansa ympäristössä!

Punainen pigmentti vahvistaa lämpimiä värejä eli punaista ja oranssia. Juuri punainen ja oranssi ovat värejä, jotka näemme parhaiten, sillä niillä on pisimmät aallonpituudet. Bollélla päätettiin korostaa näitä värejä, jotta kontrasti lisääntyy ja sen ansiosta linssin läpi näkee paremmin. Ympäristön muotojen hahmottaminen urheillessa ja liikkuessa kun on ensisijaisen tärkeää.

HD polarisoiva linssi.

Henkilökuntamme innokas veneilijä Eski Linnavuori ehti testata linssiä mallien saavuttua meille alkusyksystä ennen veneiden nostamista. Eski nappasi pari kuvaa, ilman linssiä sekä sen läpi ja sitten yhdessä tulkitsimme eroavaisuuksia nimenomaan tuon paremman kontrastin näkökulmasta. Erotatko? Kännykkäkameran kuvista käy ilmi, että veneen poijuköysi erottuu paremmin linssin läpi (oikealla).

Uusi linssi saatavilla siis vuoden 2019 mallistossa. Jatkamme testaamista taas, kun aurinko paistaa!

Kategoriat: Optiikka
Avainsanat: polarisoiva linssi polarisoiva. hd veneily