fbpx
Bollé Nevada laskettelulasit

Bollé Nevada laskettelulasit

02/01/2020

Bollén laskettelulasi NEVADA tarjoaa erittäin laajan näkökentän ympäristöön. Iso ja peittävä malli sekä etupinnaltaan kehyksetön muotoilu ovat tämän talven ehdoton trendi. Malli näyttää hyvältä, mutta mikä kenties tärkeämpää, se tarjoaa myös teknologiaa, josta on hyötyä rinteessä.

 

 

Täydellinen varuste täyttää tehtävänsä ja tekee sen lähes huomaamatta. Nevada on suunniteltu istumaan täydellisesti Bollén malliston kypärien kanssa. Lasit pysyy kypärän päällä hyvin paikallaan sträpin sisäpinnalla olevan silikonin ansiosta. Kolminkertainen pehmuste on päällystetty pehmeällä microfleece-materiaalilla, jolloin lasit tuntuu miellyttäviltä kasvoja vasten. Parhaimmillaan et edes huomaa laseja!

 

Oikeanlainen linssi auttaa näkemään paremmin

Nevada tarjoaa myös monipuolista linssiteknologiaa. Linssit ovat pirstoutumatonta polykarbonaattia, joka on turvallinen ja optisesti tarkka linssimateriaali. Eri linssisävyillä on erilaisia ominaisuuksia näkemisen kannalta. Keltainen toimii hämärässä, kehnolla kelillä ja keinovalossa. Punainen linssi korostaa lumen muotoja erityisen hyvin aurinkoisena päivänä ja varsinkin, jos linssi on viimeistelty peilipinnalla. Peilipinta ehkäisee häikäisyä ja värin voit valita tyylisi mukaan! Päheet myös afterskissä! Linssi antaa silmillesi tietenkin täyden UV-suojan.

 

 

Huurtuvatko nykyiset laskettelulasisi?

Vaikka linssi olisi muilta ominaisuuksiltaan miten erinomainen tahansa, niin sillä ei näe jos se huurtuu. Niinpä linssin huurtumista pyritään estämään Bollén linsseissä monin tavoin. Nevadassa on tuplalinssi. Kun ulkopuolella on kylmä, mutta sisäpuolella kasvot hohkavat lämpöä, huurtuu linssi normaalisti helposti, mutta tuplalinssissä kahden linssin väliin jää ilmapatsas, joka estää huurtumista. Lisäksi flow-tech-teknologia ohjaa ilmavirtauksen linssin halki estäen kosteuden kerääntymisen linssin sisäpinnalle. Jos linssi hieman huurtuukin pysähtyessäsi paikoillesi, aukeaa se välittömästi lähtiessäsi liikkeelle, kun pieni ilmavirta ohjautuu linssiä pitkin flow-techin ansiosta. Sisäpinnalla on myös anti-fog pinnoite, joka hajottaa kosteusmolekyylit ehkäisten näin osaltaan huurtumista.

 

 

Tutustu kaikkiin väreihin Bollén sivuilla. Nevada on saatavilla myös Phantom-linssillä, joka on rinnenäkemisen eliittiä: linssi mukautuu säähän, antaa erinomaisen kontrastin lumella ja parantaa näkemistä trivex-linssin tarkkuudella.

 

Bollé laskettelulasien jälleenmyyjät täällä! Nähdään rinteessä!

Blogin kuva: Stef Cande

 

Lue myös:

Kaipaavatko laskettelulasisi päivitystä?

Bollé Phantom – tarvitset enää vain yhdet laskulasit!

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: bolle goggles laskettelulasit nevada laskulasit