fbpx
Bollé Backline visor - visiirikypärä

Bollé Backline visor – visiirikypärä

09/03/2019

Tuote-esittelyssä Bollé Backline visor

Bollé oli ensimmäisiä laskettelukypärävalmistajia, jotka toivat markkinoille visiirikypärän. Alkuun visiirit laskettelurinteessä kummastuttivat ja herättivät huomiota. Sitten niistä tuli muotia. Eikä ihme! Visiirissä on monia hyviä puolia ja käyttömukavuus on otettu huomioon.

Bollén visiirikypärässä on erityisen laaja näkökulma, jolloin näet helposti myös sivuille. Visiirissä ei ole laskettelulaseissa olevaa kehystä, joka mallista riippuen saattaa hieman rajata näköaluetta. Visiirin käyttäminen on kätevää, kun laseja ei tarvitse erikseen ottaa mukaan rinteeseen. Suojan tarpeen tulle visiiri alas, ja kun viima, räntä tai aurinko ei häiritse, niin visiiri ylös. Sen verran kannattaa kuitenkin rinteeseen lähtiessä ennakoida, että valitsee päivään sopivan visiirin.

Useimpien mallien mukana toimitetaan kaksi erisävyistä visiiriä, joita voi vaihdella säästä riippuen. Keltainen visiiri toimii  hämärällä ja huonolla kelillä, eli kun taivaalta tulee räntää tai lunta, tai maisema on kautta linjan harmaa ja rinteen muotoja on hyvä korostaa keltaisella. Harmaa peilivisiiri toimii puolestaan aurinkoisella säällä estäen häikäisyä. Valikoimasta löytyy myös kypärä, jossa on UV-valoon reagoiva visiiri, eli se tummenee auringonvalon määrän mukaan.

 

backline-visorsoftblacksilver.jpg

 

Säädettävän ilmastoinnin ansiosta kypärä on miellyttävä käyttää riippumatta sääolosuhteista. Pakkasella ilmanvaihtoa pienemmälle ja keväällä auringossa luukut auki! CLICK-TO-FIT™ säädöllä kypärän saa säädettyä takaa juuri itselle sopivan kokoiseksi. Backline Visor on saatavilla kolmessa koossa: 54-56cm, 56-58cm, 59-61cm.

Kypärää on kehuttu todella hyvästä istuvuudesta! Visiirikypärä on kätevä myös silmälasien käyttäjille, sillä ne sopivat visiirin alle. Muista testata tämä sovittaessa kypärää. Tutustu koko valikoimaan Bollén sivuilla.

Lähin Bollé-jälleenmyyjäsi täältä.

 

Lue myös:

Miten valita laskettelukypärä?

 

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: bolle laskettelukypärä visiirikypärä