fbpx
Uutuus Bollé: Nevada Neo

Uutuus Bollé: Nevada Neo

21/10/2020

Bollé-laskettelulasien kauden 2021 uutuus Nevada Neo on vaihtolinssimalli. Magneetilla kiinnityvä ja helposti lukittava linssi on kätevä vaihtaa kesken laskupäivän! Ei enää säätämistä linssien kanssa.

 

Laskettelulasien vaihtolinssien idea perustuu siihen, että sinulla on aina keliin sopiva linssi käytössäsi. Vaihtolinssimalleja on ollut markkinoilla ”aina”, ja vähintään yhtä kauan on tuskasteltu linssin vaihtamisen kanssa. Miten saa ujutettua vaihtolinssin paikalleen, kun hanskat kädessä ei pysty hienomotoriikkaan ja ilman hanskoja jäätyy näpit? Tiedätte kyllä. Linssi loksahtaa paikalleen toisesta kulmasta, mutta miten saisi paikalleen vielä sen toisen kulman? Varmasti jonkun lasit ovat päätyneet ilmalennon tuloksena kuusen oksallekin, koska ”ei sitä vaihtolinssien kanssa säheltämistä vaan jaksa”.

Juu, tuttu juttu. Markkinoille tuli muutamia vuosia sitten magneetilla kiinnittyvä linssi. Tämä ratkaisi linssien vaihdettavuuteen liittyvät haasteet. Linssi vaan pois kehyksen päältä, ja uusi tilalle, naps. Magneettikiinnikkeet kuin imaisevat linssin kohdilleen, eikä asian kanssa tarvitse taistella.

Kaikissa tilanteissa tämä ei kuitenkaan toimi täydellisesti. Jos kaadut ja linssi ottaa osumaa, saattaa se irrota kehyksestä. Tai offarilla oksa nappaa poskelle, minkä tuloksena linssi on tipotiessään. No, tämä ongelma me Bollélla ratkaistiin tänä vuonna! Eli tehtiin helposti vaihdettava magneettilinssimalli, johon lisättiin lukko. WAU.

 

Nevada Neo – lukittava magneettilinssi

Joka sään lasit

Sään vaihtuessa vaihdat magneettilinssin siis käden käänteessä. EyeLatch-lukitus myös pitää linssin paikallaan kaikissa tilanteissa ja vauhdeissa, eli lasit ovat turvallisemmat. Katso videolta lukon mekanismi.

 


Jokaisen mallin mukana toimitetaan vaihtolinssi, joten näet sekä aurinkoisella että pilvisellä tai huonolla säällä. Osassa malleja vaihtolinssinä on keltainen harmaan kelin lemon-linssi, osassa Suomen kaamokseen sopiva Light Vermillon® Blue -linssi. Jos menet rinteeseen vain aurinkoisella säällä, et tarvitse tätä. Mutta jos laskettelet huolimatta siitä, mitä taivaalta sataa niskaan.. Nevada Neo on tarkoitettu tosilaskijoille – tositarkoituksella.

Uutuusmallin design mukailee Bollén suosikkimallia Nevadaa. Iso ja hyvännäköinen, moderni malli.

 

Kun haluat nähdä rinteessä etsi lähin Bollé laskettelulasien jälleenmyyjäsi täältä tai tutustu verkkokauppavalikoimaamme.

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: bolle goggles laskettelulasit uutuus 2021