fbpx
Uudet Bollé Sportprotective mallit

Uudet Bollé Sportprotective mallit

30/12/2017

Uudet Bollé Sportprotective mallit ovat nyt saatavilla. 2018 mallistoon saatiin uusia malleja sekä värejä, nyt myös aikuisille löytyy kolme omaa mallia: Playoff, Field ja League.

Tutkimusten mukaan 90 % silmien tapaturmista urheilussa olisi vältettävissä oikeanlaisilla suojalaseilla. Suuri osa silmälasien käyttäjistä pitää pelikentillä tavallisia silmälaseja. Silmälaseja ei ole kuitenkaan suunniteltu kestämään iskuja, äkkinäisiä pään liikkeitä tai hikoilua. Riskinä on, että lasit tippuvat päästä kesken pelin, tai pahempaa, rikkoontuvat iskusta vahingoittaen silmiä tai kasvoja.

Bollén Sportprotective -linssit ovat pirstoutumatonta polykarbonaattia. Linsseissä on molemmilla puolilla Bollén patentoima Platinum-pinnoite, joka estää linssin huurtumisen sekä sisältää kovan pinnan. Kehykset on valmistettu uudella teollisella prosessilla, joka sallii kahden eri materiaalin valamisen yhdessä: kova materiaali iskunkestävyyteen ja pehmeä materiaali iskusta palautumiseen. Tässä uudessa prosessissa ei käytetä kemikaalisia sidosaineita, mikä vähentää allergisten reaktioiden riskiä ja ehkäisee kehyksen reagoimista lämpöön. Käsittely takaa tuotteelle pitkän kestävyyden.

Tutustu mallistoon täällä!

 

sportprotective.jpg

logobsp2018whiteback_1.png

Kategoriat: Optiikka
Avainsanat: bille sportprotective suojalasit urheiluun