fbpx
Spy MX motocross -ajolasit

Tyyli, suorituskyky, innovaatiot ja markkinoiden laajin näkökenttä - Spy MX lasit nyt Suomessa!

Paluu edelliselle sivulle

Tuomme takaisin Suomen markkinoille kevääksi 2024 Spyn huippuluokan MX-ajolasit! Ajolasit löydät keväällä hyvinvarustetuista motocross-liikkeistä kautta maan!

Moottoriurheilu on ollut vuonna 1994 perustetun Spy:n identiteettiä jo alusta alkaen. Spy MX -lasit ovat huippuluokan motocross-laseja, jotka yhdistävät tyylin, suorituskyvyn ja innovaatiot. Ajolasit ovat suunniteltu yhteistyössä huippukuljettajien kanssa, ja ne tarjoavat markkinoiden laajimman näkökentän (Foundation-malli), kosteutta hylkivän pinnan sekä naarmuuntumista estävän linssin.

Spy MX-lasit eivät ole vain suojavarusteita, vaan ne edustavat myös ajatonta tyyliä ja kestävää suorituskykyä motocrossin huipulla!

Tutustu mallistoon!

Spy Foundation Plus motocross lasit

Spy Foundation Plus Speedway

Foundation Plus -sarjassa mukana tulee kahdet linssit.

Moottoriurheilu on ollut vuonna 1994 perustetun Spy:n identiteettiä jo alusta alkaen. Spy Foundation -sarja on kehitetty yhteistyössä parhaiden kuljettajien kanssa ja tarjoaa laajimman näkökentän kaikista motocross-ajolaseista.

Materiaali Polykarbonaatti I Paino 472g I Värit 3 eri väriyhdistelmää I Linssi HD Clear -linssi + Foundation Plus -mallissa mukana myös HD Smoke savulinssi

Suositushinta 118 eur

Spy Foundation motocross -ajolasit

Spy Foundation Speedway

Moottoriurheilu on ollut vuonna 1994 perustetun Spy:n identiteettiä jo alusta alkaen. Spy Foundation -sarja on kehitetty yhteistyössä parhaiden kuljettajien kanssa ja tarjoaa laajimman näkökentän kaikista motocross-ajolaseista.

Materiaali Polykarbonaatti I Paino 472g I Värit 4 eri väriyhdistelmää I Linssi HD Clear -linssi + Foundation Plus -mallissa mukana myös HD Smoke savulinssi

Suositushinta 103 eur

Spy Woot Race Speedway

Loista lähtöportilla ja maaliviivalla uusien Woot Race MX-ajolasien kanssa! Lasit ovat varustettu ylimääräisellä linssillä ja yhteensopivalla nenäsuojalla. Spy Woot Race ajolasit tarjoavat 100% UV-suojauksen ja linssien pikavaihtomahdollisuuden, joten silmäsi pysyvät virkeinä aamusta iltaan.

Materiaali Polykarbonaatti I Paino 241g I Värit 3 eri väriyhdistelmää I Linssi Mukana HD Clear kirkas linssi sekä HD Smoke savulinssi

Suositushinta 72 eur

Spy Woot MX motocross lasit

Spy Woot MX Speedway

Kokonaan uusi Woot MX syntyi perusasioiden ympärille. Mustan nenäsuojan, kosteutta siirtävän hihnan ja huurtumista estävän sekä naarmuuntumista kestävän Lexan®-linssin ansiosta Woot MX tarjoaa ensiluokkaista suorituskykyä ja sinä voit keskittyä oleelliseen!

Materiaali Polykarbonaatti I Paino 241g I Värit 2 eri väriyhdistelmää I Linssi Mukana HD Clear kirkas linssi

Suositushinta 57 eur

Tsekkaa video!

Brand ambassadors

Pek-Kone Kawasaki Racing ja Spy-lasit
Pek-Kone Kawasaki Racing – Powered by Spy

Voit tutustua Spy laseihin myös valmistajan sivuilla tästä.


Lataa Spy-logo (PDF)


Lataa logo

Jälleenmyyjälistaus tulossa...


Katso jälleenmyyjät