fbpx
RIPSTICK - All mountain malli rinteisiin ja niiden ulkopuolelle

RIPSTICK – All mountain malli rinteisiin ja niiden ulkopuolelle

12/01/2018

Suunniteltu haastavimpiin maastoihin ja lumiolosuhteisiin mitä pallolta löytyy! Vaativimpien laskijoiden on ehdottomasti koettava Ripstick. Laatu ja teknologia tekee Ripstickistä markkinoiden palkituimman suksisarjan.

Ripstick on saanut kiitosta monipuolisuudestaan. Kevyt malli, joka kestää kovempaakin vauhtia ja vaihtelevia lumiolosuhteita. Leveydeltään se on riittävä puuterille, mutta keskeltä vyötäröstään tarpeeksi kapea hoidetulla rinteellä revittelyyn. Ripstickissä yhdistyy uusimmat teknologiat, kevyimmät materiaalit ja moderni muotoilu.

TNT-teknologiassa on TubeLite-puuydin, joka on vahvistettu hiilikuituputkilla. VaporTip-insertit suksen kärjissä vakauttaa suksea lisäämättä painoa. TNT:n avulla suksi reagoi erinomaisesti ja se on vakaa.

Amphibio-profiilissa sisäkantin jalkavuus (camber) antaa käännökselle leikkaavuutta samalla kun ulkokantin käänteinen jalkavuus (rocker) tekee käännöksen aloituksen äärimmäisen helpoksi. Sukset ovat epäsymmetriset: alasuksen camber puree täydellä voimalla jäähän, yläsuksen rocker helpottaa käännöksen aloitusta.

SST sidewall siirtää voiman, kontrollin ja pidon hiihtäjän jalan alle. Suksi on kiertojäykkä, mutta se ei menetä notkeutta.

elan_glenplaketouringripstick_ppetermorning_2767_1.jpg

Katso täältä, mitä vapaalaskija Jenni Kaipainen totesi saatuaan sukset.

Elan suksien jälleenmyyjät

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: elan ripstick vapaalasku