fbpx
Olemme uusi Holmenkol maahantuoja Suomessa

Olemme uusi Holmenkol maahantuoja Suomessa

11/09/2019

Holmenkol on saksalainen vuonna 1922 perustettu maailman vanhin suksivoidemerkki. Meillä on Neonsunissa kokemusta tuotemerkistä jo aiemmilta vuosilta, kun toimitusjohtajamme Kari Hujakka myi sitä sporttimyyjäuransa alkutaipaleella peräti 10 vuoden ajan. Tätä kautta meillä on vahva usko itse brändiin. 

Olemme Suomen uusi Holmenkol maahantuoja. Tulemme Holmenkollin kanssa kilpailtuun markkinatilanteeseen. Kaupoista löytyy hyviä kilpailevia tuotteita, mutta myös kysyntää on. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia suksien huoltovälineet saman katon alta kuin suksetkin, ja keskitymme löytämään alppipuolen tuotesarjasta ne parhaiten Suomessa toimivat tuotteet. Haluamme olla luotettava toimittaja sekä tarjota asiakkaillemme tehokkaasti tuoteryhmäkokonaisuuksia. Kun on hankittu hienot välineet, täytyy niistä saada parhaat ominaisuudet esiin!

Neonsun on Holmenkol-maahantuoja Suomessa.

Holmenkol on maailman vanhin suksivoidemerkki.

Holmenkol tuoteperheeseen kuuluu nykyisin suksivoiteiden ja -huoltovälineiden lisäksi myös pyörien ja urheilutekstiileiden suoja-, puhdistus- ja hoitoaineet. Fillaripuolella Holmenkol täydentää tuote-edustustamme hienosti, ennestään kun edustamme Bollén pyöräilykypäriä sekä Bollén ja Cébén aurinkolaseja pyöräilyyn. Pyöräilyn suosio on kasvussa ja useat kaupungit panostavat budjeteissaan pyöräilyinfran parantamiseen. Lisäksi fillarin selkään kannattaa nousta yhä useammin myös terveys- ja ilmastosyistä.

Ympäristöä kunnioittaen

Uutena tuoteryhmänä Holmenkol esittelee Natural-tuotesarjan, jonka tuotteet ovat biologisesti hajoavia. Me harrastamme luonnossa, jota haluamme myös suojella ja kunnioittaa. Natural-tuotesarjan ainesosista yli 60 % hajoaa luonnossa neljässä viikossa, mikä on biohajoavan tuotteen sertifioinnin edellytys. Ympäristö on huomioitu myös tuotteiden valmistuksessa, jossa käytetään vihreää sähköä ja tuotantoprosessien energian käyttöä tehostetaan jatkuvasti. Myös pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä. Nämä ovat tärkeitä arvoja meille Neonsunissa, mutta lisäksi tuotesarja kertoo, että Holmenkol on hyvin tuotekehityksen sekä nykyisten kuluttajavaatimusten ajan tasalla.

Holmenkol Natural-tuotesarja.

Ethän heitä eväskääreitäkään luontoon! Holmenkol Natural-tuotesarjan ainesosista yli 60 % hajoaa luonnossa neljässä viikossa.

Tekstiilien hoitoaineet pidentävät urheiluvaatteiden käyttöikää

Urheilu- ja ulkoiluvaatteiden sekä kenkien teknisiä ominaisuuksia kannattaa hoitaa tekstiilisuoja-aineilla sekä pesemällä oikeilla pesuaineilla. Tämä pidentää tekstiilien käyttöikää. Holmenkol pesu-, hoito- ja kyllästeaineet soveltuvat mm. GoreTexille, Thinsulatelle, Primaloftille ja fleecelle. Lisäksi meillä on parhaillaan testissä Holmenkol Sport Hygienic -suihke, joka neutraloi hajut kengistä, kypäristä, hanskoista ja muista välineistä. Meillä onkin Neonsunissa kauden kisakuntoon valmistautuminen menossa, ja kunnon kuntosalikuuri päällä syyskuussa! Salikengät ja -laukut on nyt käsitelty Sport Hygienicillä ja odotamme, kauan vaikutus kestää. Hikoilun määrästä testitulos ei jää kiinni!

www.holmenkol.com

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: holmenkol