fbpx
Neonsunin lomat vietetty tuotetestien parissa!

Neonsunin lomat vietetty tuotetestien parissa!

31/08/2018

Näin elokuun loppupuolella aletaan katsoa kesää taaksepäin ja fiilistellä kesän parhaita kokemuksia. Me neonsunilaiset olemme kesällä nauttineet työmme parhaista puolista, nimittäin tuotetestauksesta! Jotta voisimme kertoa teille edustamiemme merkkien teknologiasta ja hienoimmista yksityiskohdista, täytyy meidän vuodattaa muutama hikipisara eri lajien parissa.

Alina Repovedelljpg

Itäisen Suomen vahvistuksemme Teemu purjehti kesällä kilpaa sekä testasi kuntoaan fillarilla Puumalan ympäriajossa 82km. Assarimme Alina vaelsi Repoveden huikeissa maisemissa mukanaan Komperdellin sauvat. Kehysasiantuntijamme Kaitsu puolestaan löysi pitkän tauon jälkeen juoksupolulle, ja nyt hän odottaa innolla, että pääsee testaamaan kauden 2019 uutuutta, polkujuoksuun tarkoitettua Cébén Sensor-kontrastilinssiä.

Tuotepäällikkömme Eski on tuttu näky Vuorisaari Golfissa. Komperdellin golfmailatkin jäi testaamisen jälkeen vakiovarustukseen: ”Täytyy kyllä omaa merkkiä kehua, on tosi hyviä keppejä!” Eskin tasoituksen haluatte kuitenkin tietää, se on 10.9.

a91bf85e-4a74-4bcd-b461-ba9dadae59dajpg

Allekirjoittanutkin osallistui ensimmäiseen polkujuoksutapahtumaansa Himoksella ja tätä kirjoittaessa kärvistelee edelleen pahemman luokan hiertymät jaloissa. Välineasiantuntija saa nähtävästi vielä itsekin karvaita muistutuksia siitä, kuinka olennaista on, että välineet on kunnossa. Valitsin juoksulasimallin huolella sekä linssin sään huomioiden. Treenasinkin ahkerasti kesälomalla ja valmistautumisen piti olla kunnossa. Tällä kertaa kuitenkin vääränlainen kenkävalinta johti siihen, että haavoja joudutaan parantelemaan pidempään. Maaliin päästiin, mutta kivuliaasti.

Kokemus muistutti siitä, miten hyvän fiiliksen ja hienon kokemuksen voi pilata väärä välinevalinta. Nyt kun arvet alkaa jo pikkuhiljaa parantua, oivallan kuinka hienoa on työskennellä huipputeknologian parissa ja välittää urheilijoille, kuntoiljille ja elämäntapaliikkujille välineitä, jotka myötävaikuttaa täydellisiin suorituksiin!

a6427ac7-50db-4925-a819-9f345f67aa20jpg

Lupaamme Neonsunissa tehdä tälläkin kaudella parhaamme, jotta tuotteidemme tekniset ominaisuudet ovat helppoja ymmärtää ja että ne löytävät kohderyhmänsä luokse. Siitä tässäkin uutiskirjeessä on kyse. Taas yhden sporttikesän rikkaampana tiedämme paremmin, millaisia ominaisuuksia vaadimme välineiltämme.

Milja

Kategoriat:
Avainsanat: henkilökunta neonsun