fbpx
Monoqool: 3D-tulostettu silmälasikehys

Monoqool: 3D-tulostettu silmälasikehys

08/05/2018

Monoqool on tanskalainen kehysmerkki. Brändin ydin on innovatiivisuus: Monoqool haastaa perinteiset kehysten valmistusmenetelmät. Slider-mallistossa muoti ja uusin teknologia yhdistyvät, kun mallisto rikkoo 3D printtauksen rajoja ohuilla ja erittäin keveillä malleillaan. Kehys painaa vain 4 grammaa!

Monoqoolin taustalla oli ajatus suunnitella silmälasikehykset kokonaan uusiksi. Tavoitteena oli riisua kehyksestä kaikki ylimääräinen pois. Ei ruuveja, jotka voisivat tippua. Ei juotoksia. Älykkäät saranat. Slider-malleista on poistettu kaikki tarpeettomat elementit. Markkinoiden parhaat tulostimet valmistavat kehykset yli 600 kerroksesta, mikä takaa laadun ja kestävyyden. Kevyt kehys on lisäksi erittäin miellyttävä käyttää. Tutustu uudistuneeseen mallistoon Monoqoolin sivuilla. 

3D-tulostaminen on kiehtova valmistusmenetelmä! Sitä on käytetty paljon prototyyppien valmistamiseen, mutta myös tuotteisiin, joita ei heti tulisi ajatelleeksi. Esimerkiksi lentokoneiden osia, muotia ja tekoniveliä on valmistettu 3D-tulostaen. Teknologia on kehittynyt niin, että 3D-tulostamisen uskotaan muuttavan tulevaisuuden valmistusprosessit. Avaamme kehysten valmistusprosessia videolla.

 

Kategoriat: Optiikka
Avainsanat: 3d tulostus monoqool silmälasikehykset