fbpx
Kivalo - keväinen retki erämaahan

Kivalo – keväinen retki erämaahan

29/11/2018

Jenni Kaipainen ja Jussi Hynninen lähtivät yhdessä Seikkailija Juha Romppaisen sekä kuvaaja Janne Käyhkön kanssa kohti Haltin erämaata. Reissusta syntyi seikkailuvideo Kivalo. Jenni ja Jussi kertoo reissusta lyhyesti, katsottehan videolta loput!

”Teimme viime keväänä huhtikuun alussa reissun käsivarren erämaahan yhdessä ystävämme Juha Romppasen kanssa. Juha oli mukana koiravaljakon kanssa ja hänen tavoitteenaan oli päästä koirineen Haltille. Edellinen yritys muutamaa vuotta aikaisemmin kaatui lumimyrskyyn ja matkan katkeamiseen liiallisen lumen ja kelin takia.

Meidän tavoitteemme oli päästä yhä syvemmälle erämaahan laskemaan mäkiä, joita emme olleet koskaan laskeneet. Yhdessä tuumin löimme viisaat päämme yhteen ja teimme reissusta yhden itsellemme ikimuistoisimmista. Ohessa on linkki videoon, jonka on kuvannut ja tuottanut Janne Käyhkö. Siitä selviää miten meidän kävi!

Klikkaa videoon ^

Jenni Kaipainen ja koira. Jussi Hynninen ja koiravaljakko. Jenni Kaipainen ja Jussi Hynninen. Hiihtäjät ylämäessä. Laskettelija laskemassa rinnettä. Jenni Kaipainen tauolla.Koiravaljakko tauolla.

Valitettavasti muutama päivä videon julkaisun jälkeen, 5 reissussa mukana olleista koirista joutui traagiseen onnettomuuden, minkä johdosta kaikki, mukaan lukien johtajakoira Olga, menehtyivät. Lisäksi onnettomuudessa kuoli Nelli, joka ei ollut meidän mukana. Onnettomuudesta voitte lukea lisää Facebookista Seikkailija Juha Romppasen sivulta. Haluamme välittää suurimmat osanottomme Juhalle, ja omistaa videon Olgan, Otton, Jackin, Qualityn, Dooriksen ja Nellin muistolle. Tapahtuneen jälkeen video ja koko reissu sai meille kaikille ihan uuden merkityksen.

Jenni & Jussi

Jenni Kaipainen ja Jussi Hynninen ovat Neonsunin tiimilaskijoita, joiden elämää ja laskureissuja seuraamme blogissamme. Inspiraatiota ensi talven seikkailuihin kannattaa etsiä myös Seikkailija Juha Romppaisen sekä kuvaaja Janne Käyhkön sivuilta.Kuvat: Janne Käyhkö

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: jenni kaipainen jussi hynninen kivalo vapaalasku