fbpx
Hirvittääkö toisinaan lasten vauhti rinteessä?

Hirvittääkö toisinaan lasten vauhti rinteessä?

30/12/2018

Kun taidot kehittyvät innokkailla pikkulaskijoilla, vauhtikin kasvaa helposti. Viimeistään temppuihin ja hyppyreihin siirryttäessä vanhempia saattaa meno kylmätä. Uusia temppuja oppiakseen ja laskijana kehittyäkseen ei aina voi ländätä tismalleen oikein. Vauhti myös kasvaa nopeammin kuin jarrutustaidot. Ihana perheen yhteinen päivä rinteessä nostaa vanhempien sykkeitä muutenkin kuin urheilun takia – tuttu juttu.

Pään suojaaminen kypärällä on jo omaksuttu hyvin varusteeksi, mutta myös muun kehon suojaamiseen kannattaa kiinnittää huomiota. Erilaisia suojavälineitä löytyy häntäluuta ja lonkkia suojaavista shortseista peukalosuojiin. Pään sanotaan usein olevan se kallein aarre, mutta niin on myös selkä ja keskivartalo.

Suojan valinnassa tärkeintä on istuvuus. Et itsekään voisi kuvitella pukevasi päällesi varusteita, jotka ehkä vähän painavat tai vievät liikkuvuutta. Ilman keskivartalon suojaa laskemaan jo tottunut lapsi tuskin vapaaehtoisesti pukee päälleen uuden varusteen. Tietenkin perustelemme käyttöä turvallisuudella, mutta emme silti halua viedä iloa laskuhommista! Siksi suojien täytyy tuntua mukavalta päällä eikä ne saa rajoittaa asentoja. On myös tärkeää valita oikea koko.

Komperdell suojaa juniorit

Tuoteperheeseemme kuuluva Komperdell valmistaa suojia lasketteluun. Ballistic vest junior -suojaliivi koostuu monesta materiaalikerroksesta, jolloin suoja muotoutuu hyvin päälle. Suojakerrosten ilma-aukot takaavat, että liivi myös hengittää. Kevyt materiaali tekee suojasta mukavan käyttää. Komperdell Ballistic vest -suojaliivi eroaa selkäpanssareista siinä, että se suojaa koko keskivartaloa, myös edestä sekä sivuilta. Äiti kato, isä kato! Seuraavan kerran hyppyrin reunalla tyylipisteitä jakaessamme on taas hieman helpompi hengittää, kun varusteet on kunnossa.

komperdellsuojaauki_2png

ballistic_vest_junior_1jpg

 

Komperdellin suojaliivi vaimentaa 97 % iskun voimasta. Tämä täyttää kevyesti vaativimmatkin standardit! Tuote on voittanut ISPO Award -palkinnon 2016-2017. Käännettävä malli, jota voi käyttää väriä vaihtaen molemmin päin. Saatavilla koot 116cm, 128cm, 140cm, 152cm. Suoja on EN-hyväksytty 1621-2.

Komperdellilta löytyy valikoima suojia tietenkin myös aikuisille. Tutustu valikoimaan täällä ja kysy lisää lähimmältä Komperdell jälleenmyyjältäsi.

Komperdell junior suojajpg

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: komperdell laskettelu suoja