fbpx
Elan Snowtourille testaamaan suksia!

Elan Snowtourille testaamaan suksia!

30/01/2019

Koska suksien hankkiminen voi olla isokin investointi, on tärkeää tietää, mihin rahansa ja aikansa sijoittaa. Testaa ensin, osta vasta sitten!

Suksien testaaminen onnistuu testipäivissä. Osalla suksimerkeistä on viralliset testikiertueet, ainakin meillä Elanilla. Paras myyntipuhe on se, kun voit ensin kertoa suksen ominaisuuksista ja sitten lähettää harrastajan rinteeseen toteamaan asian itse. Suksista on saatavilla hyvinkin tarkkaa dataa, ja teknologioita esitellään havainnevideoilla, mutta tärkeintähän on se, miten sukset toimivat käytännössä! Parhaita ovat testipäivät, joille osallistuu useampia suksimerkkejä samaan aikaan, jolloin vertailu on kuluttajalle mahdollisimman helppoa.

Olemme järjestäneet Elan Snowtour -testikiertuetta vuodesta 2007. Vuosien varrella yhteistyökumppanit ja kiertuetoiminta on vaihdellut, mutta kiertueen ydinajatus eli suksitestaaminen on ollut koko ajan keskiössä. Hyvä musiikki, tanssimuuvit, tuotemaistiaiset ja ikisuosikki onnenpyörä ovat olleet piristävä lisä kiertueella. ”Ihmiset selvästi ilahtuvat pienestä meiningistä, johon ehtii laskupäivän lomassa hyvin osallistua” kertoo Elanin suksitestejä jo yli vuosikymmenen järjestänyt kiertuevastaavamme Eski Linnavuori.

Elanin suksitestien kiertuevastaava Eski Linnavuori.

Eski Linnavuori / Neonsun Oy

Vuosien varrella on kertynyt paljon ikimuistoisia kokemuksia Suomen hiihtokeskuksista. Viime kaudella tähtivieraamme Kalle Palander piti hiihtokoulua monipuoliselle laskuporukalle, mukaan mahtui kaikista nuorimmatkin, vasta-alkajat ja expertit. Kiertueemme junior-vastaava Teemu Hietamieskin pääsi rinteeseen Palanderin kanssa: ”Pidän itseäni aika kovana laskijana, mutta kyllä siinä vaan oltiin melko nöyrää poikaa Palanderin rinnalla. Keskityinkin suosiolla ottamaan kuvia, niin ei tarvinnut lähteä lainkaan kilpasille Kallen kanssa.”

Elan Snowtour -testikiertue ja Neonsunin Teemu Hietamies.

Teemu Hietamies / Neonsun Oy

Elan Snowtour -hiihtokoulu 2018 ja Kalle Palander.

Kalle Palander piti hiihtokoulua Snowtourilla 2018. 

Testipäiviä Elan Snowtourilla kertyy yli 20 kaudessa. Tämän kauden kiertue onkin ollut jo tovin käynnissä. Päätimme olla kiertueellamme mahdollisimman ytimessä, eli keskittyä täysin suksien testaamiseen. Kun onnenpyörä ja kiertuemaskotti ovat virkavapaalla, voimme kiertää kahden miehen voimin kahdessa paikkaa samaan aikaan. Eli siis pitää testejä enemmän.

Testimme ovat ilmaisia. Riittää, että saavut paikalle monot jalassa, kypärä päässä ja hissilippu taskussa. Voit käydä kokeilemassa suksia pari mäkeä. Mitään kynnystä testaamiseen ei ole. Me kysymme sinulta oikeat kysymykset, valitsemme suksen ja asennamme siteet puolestasi. Sinun tehtäväsi on tulla mäki alas ja kertoa meille, mitä pidit. Meiltä löytyy testisuksia aloittelijoista experteille, ja kaikki ovat tervetulleita. Asiantuntijoiltamme voit kysyä suksista mitä vain.

 

Kategoriat: Laskettelu