fbpx
Elan Element - täydelliset sukset aloittelijasta harrastajalle

Elan Element – täydelliset sukset aloittelijasta harrastajalle

10/12/2019

Aloittelijasta harrastajaksi

Laskettelun opettelu ja siinä kehittyminen on palkitsevaa puuhaa. Kun pikkuhiljaa alat saada tuntumaa sukseen ja ymmärrät, miten laskuasento ja painon siirto vaikuttaa tyyliin tulla rinne alas, olo on voittamaton! Vauhti kasvaa ja tunnet osaavasi lasku laskulta enemmän. Jännitys tai suoranainen pelko kaatumisesta muuttuu nautinnoksi ohjailla suksea. Tajuat jutun juonen.

Aloittelijan suksen ominaisuudet eivät usein riitä vauhdikkaampaan menoon. Suksi alkaa väpättää vauhdissa eikä pysy enää kehityksessä mukana, joten on aika hankkia seuraavat sukset. Lasket kaudessa ehkä muutamista päivistä muutamiin kymmeniin päiviin. Rentoutuaksesi, saadaksesi raikasta ulkoilmaa, nauttiaksesi ehkä after skistä, mutta myös kehittyäksesi. Haluat pitää kiinni myös oppimisen ilosta! Elanilla on sinulle suunnattu harrastajan suksi.

Hymyilevä pariskunta hiihtohississä.

Kehitystä tavoittelevan harrastajan suksi

Elan toi markkinoille kaudella 2019 Element sarjan, joka toimii loistavasti kaltaisellesi harrastajalle. Uusi Groove-teknologia ohjaa voiman oikeaan kohtaan suksea, mikä helpottaa käännöstä. Jos lasket enemmän taka- tai etupainoisesti, teknologia ohjaa painopisteen suksen keskelle ja antaa anteeksi tasapainottoman laskuasennon mahdolliset virheet. Myös Early Rise rocker -muotoilu helpottaa käännökseen menoa. Suksi siis tarjoaa apua käännökseen, jolloin voit helpommin opetella oikeaa tekniikkaa.

Elementissä riittää haastetta kehittymiseen, sillä Power Shell -teknologian ansiosta suksi pysyy vakaana kovemmassakin vauhdissa. Power Shellissä on kantista kanttiin vahvistettu cap-rakenne, joka tuo voimaa ja vakautta sukseen ilman, että suksen paino lisääntyisi.

Groove-teknologian ansiosta mallia uskaltaa suositella myös suoraan aloittelijalle. Kun aloitat harrastuksen Element-suksilla, ei niitä tarvitse vaihtaa seuraavaan malliin heti kehityttyäsi laskijana. Mallissa yhdistyvät siis harrastajan vaatima helppous ja kehittymisen kannalta oleellinen suorituskyky. Katso havainnollistava video!

 

Elementistä löytyy naisille ja miehille omat mallit. Tutustu mallistoon täällä ja kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Nähdään rinteessä!

Laskettelijoita tauolla.

Kuvat Klemen Razinger

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: aloittelijan sukset elan element harrastajan sukset