fbpx
Booth and Bruce kehysmerkki taas Suomessa!

Booth and Bruce kehysmerkki taas Suomessa!

31/12/2018

Kehysedustuksemme laajeni yhdellä merkillä, kun aloitimme Booth and Brucen maahantuojana Suomessa marraskuussa 2018. Osalle teistä merkki on Suomen markkinoilta jo aiemmilta vuosilta tuttu, mutta nyt se tekee paluun!

Booth & Bruce syntyi 1990-luvulla Englannissa tavoitteenaan luoda muodikkaita ja erottuvia silmälasikehyksiä tyylistään tietoisille ihmisille, jotka haluavat ilmaista itseään myös silmälasien kautta. Sittemmin brändistä kasvoi maailman laajuisesti tunnistettu, mutta se on säilyttänyt omaperäisyytensä ja alkuperäisen ideansa. Urbaania eleganssia, uskaliasta muotoilua ja värien yhdistelyä, jotka yhdessä testaavat muodin rajoja! Ja siitä huolimatta, tai ehkäpä juuri siksi, saavuttavat kausi toisensa jälkeen suuren suosion.

Sun by Booth and Bruce.    Sun by Booth and Bruce.

Booth and Bruce vastaa siihen kysyntään, kun halutaan jotain erilaista, muista mallistoista erottuvaa, mutta sopivalla hintatasolla niin, että kehykset olisivat useimmalle meistä silmälasien käyttäjistä saatavilla. Lisäksi mallistossa on paljon perusmalleja, jotka ovat suosittuja vuosi toisensa jälkeen, siis niin sanottuja klassikkokehyksiä!

Silmälasikehykset Booth & Bruce.Silmälasikehykset Booth & Bruce vihreä.Silmälasikehykset Booth & Bruce musta.Silmälasikehykset Booth & Bruce ruskea.

Mallisto koostuu suurimmalta osin asetaattikehyksistä. Mukana on myös muutamia asetaatin ja metallin yhdistelmiä sekä aurinkolaseja. Laajasta mallistosta löytyy varmasti ne erikoisimmat mallit sekä tuttua ja turvallista muotoilua. Jos kiinnostuitte, vinkatkaa meille, niin tulemme mielellämme esittelemään uuden malliston!

Koko mallisto on nähtävillä täällä.

Kategoriat: Optiikka
Avainsanat: booth and bruce kehykset silmälasit