fbpx
Bollén Phantom-linssi 2021

Bollén Phantom-linssi 2021

22/10/2020

Bollén parhaasta linssistä vieläkin parempi!

Phantom-linssiin tulee talvikaudella 2020-2021 uusi huurtumisen esto pinta. Platinum®-pinta on parhaimmistoa markkinoilla!

 

Linssien EN166-sertifikaatin vaatimusten mukaan linssin tulee viivästyttää huurtumista yli 8 sekunnin ajan, kun se altistetaan 100°c vesihöyrylle. Platinum®-pinnoite ylittää tämän EN166-sertifikaatin vaatimukset kirkkaasti, ja se on markkinoiden parhaimpia huurtumisen esto -teknologioita. Voitko kuvitella linssin, joka ei huurru vaikka se laitetaan hetkeksi vesihöyryyn?

Bollé Safety on kehittänyt Platinum®-pinnoitteen työsuojalaseihin, joita käytetään teollisuudessa ja terveydenhuollossa sellaisissa tilanteissa, joissa näkemisen suhteen ei voida tehdä kompromisseja. Huurtumisen eston lisäksi linssissä on kova pinta, joka suojaa linssiä ja ehkäisee sen naarmuuntumista. Ominaisuus on lisätty kauden 2020-2021 Phantom-linsseihin.

 

Mikä Phantom?

Phantom on Bollén paras linssi, jolla näet joka säässä. Linssin erinomaisuus perustuu kolmeen eri teknologiaan. Linssi tummuu UV-valossa photochromic-teknologian ansiosta. Phantom tummuu kategorioiden 1-3 välillä 30 sekunnissa, ja soveltuu näin sekä pilviselle että aurinkoiselle säälle. Ominaisuus on hyödyllinen, kun sääolosuhteet muuttuvat kesken laskupäivän. Käytännössä tarvitset siis enää vaan yhdet laskulasit, joilla näet säästä riippumatta.

 

 

REAGOI VALOON NOPEASTI

Linssi tummuu ja vaalenee UV-valon mukaan. Linssiteknologia siis takaa aina optimaalisen määrän valoa säästä riippumatta. Linssi saavuttaa 70 % optimaalisesta tasostaan jo 20 sekunnissa, eli linssi reagoi nopeasti auringon mennessä pilveen.

Linssin tummuva ominaisuus ei sinänsä ole mikään uusi juttu. Mutta Bollén Phantom on aiempaa kehittyneempi, sillä LTS-teknologian (Low Temperature Sensitivity) ansiosta linssi vaalenee ja tummenee lämpötilasta huolimatta. Ei siis enää pakkaspäivän ongelmaa, jossa perinteinen polykarbonaattilinssi tummuu pakkasen takia.

 

HUIPPUKONTRASTI

Linssin kontrastia parantava suodatin korostaa värejä ja parantaa näin näkemistä. Ominaisuuden ansiosta hahmotat siis paremmin lumen muodot ja koostumuksen. Yleisesti laskettelulaseilta haetaan suojaa silmille, mutta linssin tarkoituksena on myös parantaa näkemistä lumella. Tässä Phantom todella toimii.

 

NXT® HUIPPUTARKKA OPTIIKKA

Linssin materiaali on trivexiä, jossa on perinteistä polykarbonaattilinssiä tarkempi optiikka. Trivex on iskunkestävä ja sietokykyinen kemikaaleille, sekä todella kevyt. Käytännössä tämä tarkoittaa, että linssin läpi näkymä tuntuu kirkkaalta, ei lainkaan sumealta tai vääristävältä. Linssissä on tietenkin täysi UVA / UVB suoja.

Katso videolta, miltä laskettelumaisema näyttää eri Phantom-linssien läpi.

 

 

Katso lähin Bollé laskettelulasien jälleenmyyjä täältä tai tutustu verkkokauppavalikoimaamme.

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: bolle goggles huurtumisen esto laskettelulasit phantom uutuus 2021