fbpx
Bollé Phantom – huipputeknologiaa urheilunäkemiseen

Bollé Phantom – huipputeknologiaa urheilunäkemiseen

04/06/2020

Phantom-linssiteknologia on kehitetty yhteistyössä Essilor® Sun Solution™ kanssa. Uusi linssi on kolmen huipputeknologian yhdistelmä. NXT®-linssimateriaali, tummuva ominaisuus sekä kontrastia parantava kalvo yhdessä parantavat näkemistä olosuhteista riippumatta. Olet sitten fillarin selässä, suksilla tai juoksemassa, on todella tärkeää että näet tarkasti mihin olet ajamassa, laskemassa tai astumassa. Golf-kentällä haluat erottaa kentän muodot ja pallon lennon.

Mihin hehkuttamamme parempi näkeminen sitten perustuu?

1.       NXT® – premium linssimateriaali

NXT®-linssi on optiikaltaan perinteistä polykarbonaatti-linssiä tarkempi. Materiaali on iskunkestävä ja sietokykyinen kemikaaleille. Kestävyydestä kertoo paljon se, että NXT®:tä on alun perin käytetty armeijan taisteluhelikoptereiden tuulilaseissa.  Myös keveytensä ansiosta se on täydellinen valinta urheiluun: suojaa silmät ja parantaa näkemistä. Linssissä on täysi UV-suoja.

 

nxt linssi vertailujpg

Vasemmalla kuva ilman NTX®-linssiä, oikealla NTX®-linssin läpi.

2.       Photochromic-teknologia

Linssi tummuu UV-valossa photochromic-teknologian ansiosta. Phantom tummuu kategorioiden 1-3 välillä, eli se soveltuu sekä pilviselle että aurinkoiselle säälle. Ominaisuus on hyödyllinen, kun sääolosuhteet muuttuvat äkisti. Käytännössä tarvitset siis enää vaan yhden linssin, jolla näet vaikka pilvet siirtyisivät auringon tielle kesken fillarilenkin. Ominaisuus toimii myös metsässä, jossa usein on paljon varjoisia kohtia ja sitten taas aurinkoisempia aukeita. Saat linssistä erinomaisen kontrastin myös silloin, kun et tarvitse häikäisynsuojaa.

 

3.       Kontrastisuodatin

Linssin kontrastia parantava suodatin korostaa värejä ja parantaa näin näkemistä. Ominaisuuden ansiosta hahmotat siis paremmin kuopat tiessä ja puunjuuret polulla.

 

Videolla kuvattu Phantom-linssin ominaisuuksia pyörän selästä.

 

Phantom-mallistoon kuuluu viisi erilaista linssiä. Sävyihin eri käyttöympäristöissä voit tutustua Bollé Phantom linssidemossa. Demossa voit valita lajisi, ja ohjelma ehdottaa parasta linssiä. Voit tarkastella näkymää valitun linssin läpi ja ilman linssiä eri valo-olosuhteissa. Havainnekuvista saa hyvin konkreettisen idean siitä, miten teknologia toimii käytännössä.

Saatavilla kauden 2020 Bollé aurinkolasimalleissa, myös omilla voimakkuuksilla sekä laskettelulaseissa.

 

Bollén parhaasta linssistä vieläkin parempi!

Phantom-linssiin tulee vuonna 2021 uusi huurtumisen esto -pinta. Platinum®-pinta on parhaimmistoa markkinoilla!

 

Linssien EN166-sertifikaatin vaatimusten mukaan linssin tulee viivästyttää huurtumista yli 8 sekunnin ajan, kun se altistetaan 100°c vesihöyrylle. Platinum®-pinnoite ylittää tämän EN166-sertifikaatin vaatimukset kirkkaasti, ja se on markkinoiden parhaimpia huurtumisen esto -teknologioita. Voitko kuvitella linssin, joka ei huurru vaikka se laitetaan hetkeksi vesihöyryyn?

Bollé Safety on kehittänyt Platinum®-pinnoitteen työsuojalaseihin, joita käytetään teollisuudessa ja terveydenhuollossa sellaisissa tilanteissa, joissa näkemisen suhteen ei voida tehdä kompromisseja. Huurtumisen eston lisäksi linssissä on kova pinta, joka suojaa linssiä ja ehkäisee sen naarmuuntumista. Ominaisuus on lisätty vuoden 2021 Phantom-linsseihin.

 

Katson lähin jälleenmyyjäsi täältä.

Kategoriat: Optiikka
Avainsanat: aurinkolasit bolle phantom tummuva linssi