Serengetin linssiteknologia tarjoaa parempaa näkemistä

Serengetin linssiteknologia tarjoaa parempaa näkemistä

13/06/2018

Serengetin aurinkolasit ovat tunnettuja erinomaisista linsseistään. Moni Serengetiä käyttäneistä ei halua enää luopua aurinkolaseistaan niiden näkemistä parantavien ominaisuuksien takia. Koska on mielenkiintoista, miten aurinkolasilinssit voivat erota niin paljon toisistaan, avasimme yhtä teknologiaa Serengetin huippuoptiikan takana.

Väitteemme on, että ympäristö ja maisemat, jotka muilla linsseillä saattavat vaikuttaa sameilta, näyttävät Serengetin linssin läpi kirkkailta ja teräviltä. Liikennemerkit ja -valot näkyvät erottuvasti samalla kun silmät pysyvät rentoina kirkkaallakin auringonpaisteella. Linssi ei kuitenkaan ainoastaan estä auringon häikäisyä, vaan myös parantaa näkemistä huippukontrastin ansiosta.

Serengetin erinomaisuus perustuu sen patentoimaan Spectral Control® teknologiaan, joka poistaa tiettyjä valon aallonpituuksia antaakseen paremman värikylläisyyden kohteille, jotka meidän on tärkeä nähdä. Aivan kuten taajuuskorjaimella voit säätää mieleisiä taajuuksia kotistereoista, Serengetin linssi suodattaa lyhytaaltoista sinivaloa sallien enemmän punaista, vihreää ja keltaista linssin läpi.

Teknologia suodattaa jopa 96 prosenttia sinivalosta vähentäen sinistä näkyvää kohinaa ja parantaen kontrastia, kolmiulotteisuutta sekä tarkkuutta. Teknologian ansiosta ilmakehästä aiheutuva sameus vähenee selvästi. Oheisessa kuvassa tätä ilmakehästä aiheutuvaa sameutta on havainnollistettu ilman linssiä ja sen läpi.

spectral control.jpg

Osa sinivalosta on kuitenkin hyödyllistä ja se säätelee biologista kelloamme. Osa on taas haitallista silmän verkkokalvolle ja kasvattaa riskiä silmäpohjan rappeumaan. Suodattamalla haitallista sinivaloa teknologia suojaa silmiä ja auttaa näin säilyttämään hyvän näön. Kaikissa Serengetin linsseissä on Spectral Control® teknologia. Lisäksi kaikki Serengetin linssit ovat auringon valossa tummuvia, jolloin linssi tarjoaa optimaalista näkemistä eri valo-olosuhteissa.

Kehotamme vertailemaan erilaisia aurinkolasilinssejä keskenään. Huomaat eron!

Kategoriat: Optiikka
Avainsanat: aurinkolasit serengeti