SERENGETI DRIVERS: Maailman paras aurinkolasi autoiluun

SERENGETI DRIVERS: Maailman paras aurinkolasi autoiluun

30/11/2018

Uskallamme väittää, että Serengeti on maailman paras aurinkolasi autoiluun. Väitteemme perustuu linssin ominaisuuksiin. Serengeti on ainoa aurinkolasibrändi, joka tarjoaa kaikki kolme huipputeknologiaa samassa linssissä: Photochromic, Spectral Control® ja Polarisointi.

Drivers on Serengetin alkuperäinen ja tunnetuin linssi, joka on suunniteltu ajamiseen. Meripihkan värinen linssi parantaa kontrastia ja korostaa punaista, keltaista ja vihreää. Linssit eivät siis ainoastaan suojaa silmiä auringolta, vaan parantavat näkemistä. Drivers sopii hyvin pilviseen säähän ja keskivaloisiin päiviin. Drivers-linssi on ollut markkinoilla vuodesta 1985, ja asiakkaamme saavat edelleen kyselyitä jo tuolloin myytyjen lasien perusteella. Vieläkö sitä driversia saa? Kyllä saa ja muutamia vaihtoehtojakin on.

Drivers-linssistä on saatavilla myös liukuvärjätty versio Drivers Gradient. Linssi kehitettiin helpottamaan pilotteja ja autoilijoita näkemään mittaristo hyvin. Linssi on siis ylhäältä tumma ja vaalenee alaosaa kohti, jolloin se suojaa silmiä ylhäältä, mutta mahdollistaa kirkkaan näkymän mittaristoon. Pilotit käyttävät ei-polarisoivaa linssityyppiä.

Drivers Gold -linssissä on samat ominaisuudet kuin perinteisessä Drivers-linssissä. Lisänä on tyylikäs kultainen peilipinta, joka vähentää häikäisyä, sekä polarisoiva ominaisuus, joka poistaa vaakaheijasteita. Sopii aurinkoisiin päiviin.

Agostino-8824 1jpgAgostino-8829jpg

Agostino-8825jpg

Drivers, Drivers Gradient ja Drivers Gold linssit Serengetin mallissa Agostino.

Spectral Control® 

Serengetin linssien Spectral Control -teknologia suodattaa  95 % sinivalosta, mikä vähentää näkymän sumeutta ja tekee siitä kirkkaan. Puhutaan myös visuaalisesta melusta (visible noise), jonka linssi poistaa, ikään kuin muuttaa näkymän teräväpiirroksi. Linssit päästävät valoa läpi valikoivasti: enemmän punaista, keltaista ja vihreää. Tämä parantaa syvyysnäkemistä ja tarkkuutta. Näin kolmiulotteisuus ja yksityiskohdat näkyvät paremmin. Spectral control tarjoaa ylivoimaisesti tarkimman näkymän linssin läpi, ja se on Serengetin patentoima teknologia.

serengeti driversjpg

UV-valossa tummuva Photochromic

Lisäksi kaikki Serengetin linssit ovat tummuvia, mikä tekee niistä monikäyttöiset. Linssit tummenevat kirkkaassa auringonvalossa antaen paremman häikäisysuojan ja vaalenevat vähemmässä valossa antaen paremman kontrastin ja näkyvyyden.

Linssin reagoiminen tapahtuu vain UV-valossa, joten mitä hyötyä siitä on sitten auton sisäpuolella? Autossa katon suojissa on vähemmän valoa ja linssin ollessa vaaleimmillaan tarjoaa se hyvän kontrastin tiehen, tarvittavan häikäisysuojan auringolta mutta myös hyvän näkymän mittaristoon. Vaalealla linssillä näet hyvin ajaa myös tunnellissa ja parkkihallissa. Parkkipaikalla autosta ulos noustessa valoa on enemmän, ja linssi tummenee UV-valossa tarjoten jälleen optimaalisen suojan. Samalla logiikalla linssi antaa optimaalisen suojan myös moottoripyöräillessä, kun linssi reagoi muuttuviin valo-olosuhteisiin heti auringon tullessa pilven takaa esiin.

Polarisoiva ominaisuus

Drivers-linssiä saa sekä polarisoivana että ilman polarisointia. Tielle suosittelemme polarisoivaa versiota, jolloin linssi poistaa vaakaheijasteet tien pinnasta. On hyvä muistuttaa, että kaksi polarisoivaa pintaa päällekkäin estävät kaiken valon läpäisyn, jolloin on mahdollista ettei puhelimen näytöltä katsottava navigointi näy tai lasien käyttö ei onnistu moottoripyöräkypärän visiirin ollessa alhaalla. Kannattaa siis testata linssi itselle tärkeimpien ajolaitteiden ja varusteiden kanssa, ja valita linssin ominaisuudet sillä peruteella.

Kokeile huippuoptiikkaa, huomaat kyllä eron!

serengeti_logo_tight_tracking_v1png

Jälleenmyyjät

Kategoriat: Optiikka
Avainsanat: aurinkolasit drivers serengeti