fbpx
Elan Snowtour suksitestikiertue

Elan Snowtour suksitestikiertue

11/09/2020

Koska suksien hankkiminen voi olla isokin investointi, on tärkeää tietää mihin rahansa ja aikansa sijoittaa. Testaa siis ensin, osta vasta sitten!

Suksien testaaminen onnistuu testitapahtumissa. Osalla suksimerkeistä on viralliset testikiertueet, ainakin meillä Elanilla. Paras myyntipuhe on se, kun voit ensin kertoa suksen ominaisuuksista ja sitten lähettää harrastajan rinteeseen toteamaan asian itse. Suksista on saatavilla hyvinkin tarkkaa dataa, ja teknologioita esitellään havainnevideoilla, mutta tärkeintähän on se, miten sukset toimivat käytännössä omien monojen alla! Parhaita ovat testipäivät, joille osallistuu useampia suksimerkkejä samaan aikaan, jolloin vertailu on kuluttajalle mahdollisimman helppoa.

Eski Linnavuori, Neonsun Oy – Elan maahantuoja

Testipäiviä Elan Snowtourilla kertyy noin 20 kaudessa. Tämän kauden kiertue starttasi jo lokakuussa Rukan avajaisista, säilölumella tietty!

”Testimme ovat ilmaisia. Riittää, että saavut paikalle monot jalassa, kypärä päässä ja hissilippu taskussa. Voit käydä kokeilemassa suksia pari mäkeä. Mitään kynnystä testaamiseen ei ole. Me kysymme sinulta oikeat kysymykset, valitsemme suksen ja asennamme siteet puolestasi. Sinun tehtäväsi on tulla mäki alas ja kertoa meille, mitä pidit.” kertoo Elanin suksitestejä jo yli vuosikymmenen järjestänyt kiertuevastaavamme Eski Linnavuori.

Teemu Hietamies, Neonsun Oy – Elan maahantuoja

Itsekin testipäivien jälkeen rinteeseen suuntaava Teemu Hietamies kannustaa kaikentasoisia laskijoita testaamaan.  “Meiltä löytyy testisuksia aloittelijoista experteille, ja kaikki ovat tervetulleita testaamaan, tule siis kaverin kanssa. Asiantuntijoiltamme voit kysyä suksista mitä vain!”

 

Talvikauden 2020-2021 suksitestit elävät viranomaisten suositusten mukaan. Teemme parhaamme, että rinteessä olisi turvallista ja toivomme, että pääsette testaamaan!

3.10.2020 Lauantai Ruka

28.11.2020 Lauantai Ylläs

4.12.2020 Perjantai Pyhä

5.12.2020 Lauantai Pyhä

2.1.2021 Lauantai Koli

3.1.2021 Sunnuntai Koli

23.1.2021 Lauantai Himos

20.2.2021 Lauantai Himos

 

Kaudella 2020-2021 pääsee onneksi testaamaan myös testikiertueen ulkopuolella, nimittäin Elan Pay With Share -kampanjan yhteydessä. Elan PWS-yhteistyömyymälät antavat testisukset mukaasi rinteeseen, some-postaus käy maksusta! Lue lisää kampanjastamme täällä.

 

Kategoriat: Laskettelu
Avainsanat: elan elansnowtour suksitesti testikiertue