fbpx
Holmenkol

Maailman vanhin suksivahamerkki

Holmenkol on saksalainen vuonna 1922 perustettu maailman vanhin suksivahamerkki. Holmenkol tuoteperheeseen kuuluu nykyisin suksien, pyörien ja urheilutekstiileiden suoja-, puhdistus- ja hoitoaineet sekä suksien huoltovälineet. Tuotemerkki on voittanut useita ISPO-palkintoja ja se on myös ammattilaisten suosima.

Uutena tuoteryhmänä Holmenkol esittelee Natural-tuotesarjan, joka on biologisesti hajoava. Me harrastamme luonnossa, jota meidän tulee myös kunnioittaa ja suojella. Natural-tuotesarjan ainesosista yli 60 % hajoaa luonnossa neljässä viikossa. Ympäristö on huomioitu myös tuotteiden valmistuksessa, jossa käytetään vihreää sähköä ja tuotantoprosessien energian käyttöä tehostetaan jatkuvasti. Myös pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä.

Natural-valikoimaan kuuluu tuotteita, jotka voi levittää tai suihkuttaa suksen pohjaan ja heti 5 minuutin jälkeen viimeistellä. Tämän jälkeen suksi toimii kelistä riippumatta kaikissa olosuhteissa. Nopea ja helppokäyttöinen suksivoide on todellinen etu harrastajalle!

Urheilu- ja ulkoiluvaatteiden sekä kenkien veden pitävyyttä kannattaa hoitaa tekstiilisuoja-aineilla sekä pesemällä oikeilla pesuaineilla. Treenikassikaan ei enää haise pahalle, kun neutraloit tuoksut kengistä, kypäristä, hanskoista ja muista välineistä Sport Hygienic-suihkeella.


Holmenkol logo


Lataa logo

Holmenkol jälleenmyyjät


Katso jälleenmyyjät