puh. 03 6127 222 neonsun (at) neonsun.fi 

Verkkosivustomme uudistui

Tänä vuonna juhlimme Neonsunin 20-vuotissyntymäpäiviä. Tämän virstanpylvään kunniaksi uudistimme verkkosivustomme täysin ja avasimme samalla suuresti odotetun B2B-verkkokaupan jälleenmyyjillemme. 

Uudistukset lyhyesti

  • Täysin uudistettu käyttöliittymä. Sivusto ja kauppa rakennettiin uudelle pohjalle, jolla varmistimme nopean ja modernin verkkosivuston, joka vastaa myös paremmin uuden teknologian tuomiin mahdollisuuksiin. 
  • Uusi skaalautuva ja moderni layout. Pelkistetty ja moderni ulkoasu skaalautuu hyvin ja antaa tilaa tuotteille ja artikkeleille.
  • Uusi B2B verkkokauppa. Avasimme samalla jälleenmyyjiämme palvelevan verkkokaupan, josta on helppo ja nopea tutustua tuotevalikoimaan, katsoa saatavuudet ja hinnat sekä tehdä halutessaan tilaukset. Verkkokauppa ja tuotteet löytyvät sisäänkirjautumisen jälkeen.

Oletko jo jälleenmyyjämme? Jos olet, niin voit tilata tunnukset verkkokauppaamme tämän linkin takaa. Lähetämme pikimmiten sähköpostiisi kirjautumislinkin, jonka kautta voit syöttää haluamasi salasanan. 

Kirjautumisen jälkeen voit selata kauppaa ja tehdä tilauksesi.

Jos taas et vielä ole jälleenmyyjämme, niin täytä tämä lomake ja otamme pikimmiten Sinuun yhteyttä. 

Ja kuten aina ennenkin, vastaamme kaikenlaisiin kysymyksiin erittäin mielellämme myös sähköpostitse ja puhelimitse normaaliin tapaan. Yhteystietomme löydät täältä.