puh. 03 6127 222 neonsun (at) neonsun.fi 

Bollé: kelluvat aurinkolasit vesille

Veneilijä, kalastaja, surffaaja tai purjehtija: Oletko joskus tiputtanut aurinkolasit veteen? Kuinka kävi? Aurinkolasit tuskin ovat merten muovikuorman päävastuussa, mutta veikkaamme että aurinkolaseja löytyy kunnon kokoelma meidän jokaisen lähijärvestäkin.

Valitettavasti tavalliset muoviset aurinkolasit, metallisista puhumattakaan, sukeltavat melko nopeasti kohti pohjaa tippuessaan veteen. Bollé on suunnitellut kaksi uutta aurinkolasimallia vesille. Air float -teknologian ansiosta mallit Airfin ja Airdrift kelluvat!

Bollén kelluva aurinkolasimalli Airfin on suunniteltu erityisesti vesillä käytettäväksi.

Molemmissa malleissa on tietenkin polarisoiva linssi, joka poistaa vaakaheijasteita veden pinnasta. Polarisoiva linssi tekee vesillä liikkumisesta mukavaa silmien kannalta: näet paremmin pinnan alle eivätkä silmät väsy niin helposti.

Bollén kelluva aurinkolasimalli Airdrift on kelluvista malleista hieman Airfiniä kookkaampi.

Malleja on saatavilla myös Bollé Volt+ linssillä, joka on markkinoiden paras kontrastilinssi. Volt+ ei muuta värimaailmaa vaan toistaa valkoisen valkoisena, mutta silti antaa aivan uskomattoman kontrastin väreille. Poijut ja merimerkit erottuvat todella hyvin vedessä.

Volt+-linssissä on lisäksi kosteutta ja likaa hylkivä pinta, mistä on etua vesillä, kun roiskeet eivät jää häiritsemään näkökenttään. Linsseissä on myös heijastuksen esto linssin takapinnalla, joka estää takaa tai takaviistosta paistavan auringon heijastamasta linssin takapinnalta silmiin. Mallin ja linssin saa myös omilla voimakkuuksilla!

Myös malli Windchaser on suunniteltu vesille, ja se kelluu mukana toimitettavan kelluntanauhan ansiosta.

Tutustu malleihin ja muihin vesille suunniteltuihin polarisoiviivin malleihimme verkkokaupassa.